Witam,
Gram w nfs payback jakis miesiąc, i ciągle staje najakims wyścigu ale go w końcu przechodzę, gram na xboxie 1 X,
Ale na wokół new heaven stanąłem na max, że 100 razy jechałem ten wyścig i raz mi się udało być drugim o jakieś pół metra obok mnie przejechał numer 1, nie mogę przejść nawet oglądałem jak ktoś to przechodzi ale ja ciągle w coś uderza, bardzo trudno się steruje w tym wyścigu nieraz z 200m wcześniej jadę. Na drzewo wciskam wolant i nie udaje mi się ominąć drzewa, jeżdżę BMW x5 max straty wszystkie karty na 18 i jeszcze 399 ocena,
Proszę o pomoc, coś zmienić w ustawieniach auta czy co? Auto inne wziąć bo stać mnie na inne wymaksowanie mam mnóstwo kart i kasy z 1.5 mln,
Jak patrzę na youtuba to ludzie grają cały wyścig bez uderzenia może czasem 1 lub 2 ja wale na potęgę z 10 do 20 razy na wyścig i wyeliminować tego nie mogę bo auto mi tak topór ie skręca, ale może używam złego klawisza czy coś, zazwyczaj najpierw naciskam ręczny potem wolant w lewo lub w prawo potem najwyżej jeszcze puszczam albo jeszcze dokładam wolant cały czas trzymając gaz, czy jest jakas strona z nauką jazdy albo poradnik w necie siedziałem wiele godzin i nie znalazłem.
Proszę o pomoc pozdrawiam
Zb2x
Mam niski poziom trudności
Witam jeszcze raz, poogladalem. Parę filmików na YouTube i okazuje się że jak ktoś inny jedzie to tak fajnie kontroluje z idealna łatwością wychylenie auta w drift, u mnie po wciśnięciu ręcznego jest masakra auto wpada w poślizg nie umiem go z niego powstrzymać wyprowadzić może jest gdzieś jakiś filmik jak to należy robić żebym się nauczył, albo mi podpowie ie czy w slizgu mam puścić gaz? Bo moje auto jest kompletnie nie sterowalne,
Dzięki za wszelką pomoc
Do offroad polecam Bel Aira - powiem to jeszcze raz. Nie używaj ręcznego, spróbuj przed zakrętem zahamować trochę żeby auto wpadło w poślizg i potem kontroluj gazem.
Ja np. nie nawidzę Bel Aira, wgl mi nie podchodzi
Ale jest szybki - jeden z najszybszych do offroadu w Payback.