Witam.
Chciałbym zakupić NFSU2. Nie ma na Steam, Origin, Gog. Gdzie mógłbym to zakupić w wersji elektronicznej? (nie mam wejścia CD/DVD)
Pozdrawiam.
Wątpię, żeby istniała wersja elektroniczna. Cyfrówki zaczęły się pojawiać parę lat później. Pudełko do dostania jest na Allegro. Wtedy ktoś z napędem mógłby Ci zgrać pliki na przykład na pendriva.
Nie da rady zgrać na pendrive, ponieważ są zabezpieczenia antypirackie, w dodatku gra jest na dwóch CD, co dodatkowo komplikuje sprawę. Kiedyś próbowałem przerobić instalację z dwóch CD na pendrive, ale i tak nie zadziałała. Przy 99% instalator poprosił o płytę nr 1 (udało mi się ominąć pytanie o pliki płyty nr 2). Jedyny legalny sposób to instalacja przez zewnętrzny napęd. Teoretycznie, jeśli posiadasz oryginalną grę, możesz poszukać obrazów płyt (na własną odpowiedzialność) i zainstalować grę z tych obrazów.
Nie mam pojęcia co się dzieje, widzieliście ceny Underground'a 2 na allegro? Za używkę krzyczą nawet 100zł+, są też dwie collector's series za 400 i 500zł. Normalnie masakra.
Oba Undergroundy to legendy, a za takie gry się płaci niestety
Jeszcze 5 lat temu były po bodajże 30 zł za nówkę, a potem cena już tylko rosła. Teraz to już powoli produkt kolekcjonerski.
To czaję, ale dlaczego teraz? Nawet na brytyjskim amazonie to samo bo 20 GBP to około 98zł za używkę.
Ponieważ produkcja ma już 15 lat, a dla gry to szmat czasu. Poza tym zyskała ogromne uznanie wśród graczy.
Skończyły się ostatnie stany magazynowe, a a jak widać cały czas jest na te gry popyt i niektórzy to wykorzystują.