Witam!
Mam problem i podejrzewam, że nie ma on rozwiązania, ale mimo tego zapytam.
Z booster packa mam nowe pojazdy na parkingu, ale są one darmowe. Czy jest jakikolwiek sposób na to, żeby były one płatne? Osobiście bardzo mi przeszkadza to, że są darmowe. No bo np. jakbym je wszystkie na starcie kupił, to nie byłoby wyzwania, a tak musiałbym na nie zapracować i byłoby ok.
Ja mam chyba inną wersję :D Tabelę samochodów ProStreeta robiłem na podstawie gry. Odpaliłem teraz grę i mam: Seat Leon 40k i Plymouth Road Runner 50k.
Dokładnie — Acura NSX, podobnie jak Acura Integra LS, Audi RS4, Lexus IS 350 i Pontiac Solstice GXP, jest dostępna dla posiadaczy edycji kolekcjonerskiej ProStreeta i jest pałtna w grze. Auta z płatnego Booster Packa również — może poza Plymouthem Road Runnerem i Seatem Leonem Cupra odblokowywanymi za darmo po instalacji patcha 1.1 (one są darmowe w parkingu).
Co do ich opłacalności — auta z Booster Packa w wielu wypadkach mają skopany handling względem reszty aut z gry (kto driftował DB9, ten wie). Coś jest nie tak również z ich tuningiem — wiele bodykitów ma dziurawe modele, część nawet schashowało mi grę (Mercedes). Moim zdaniem są one opłacalne tylko na początku, seryjne — Road Runner w Dragu ma 500 KM w Tier 1, ale zmodyfikowany na Tier 4 ma ich ledwie ok. 600 (piszę z głowy, mogę się mylić) i przegrywa z większością aut, podobnie jak Cupra w Gripie.
Inv - błąd. Za free jest Plymouth Road Runner i Seat Leon Cupra.