Witam serdecznie.Moj problem polega na tym iż wchodząc na mapę po prawej stronie jest komunikat "porzucony samochód dostepny,.samochód zlokalizowany...itd".jest tam odliczany czas a jeden samochód juz mi przepadł i na mapce nie ma żadnej ikony gdzie te auto mogę znaleźć.na YouTube oglądałem filmiki z lokalizacja aut i nigdzie ich nie ma.prosze pomóżcie mi co mam zrobić aby auta pojawiły się tak jak u innych graczy
Porzuconych samochodów jest kilkanaście, ale są one rotowane i co tydzień pojawia się tylko jeden w ściśle określonym miejscu. Zawsze warto jest czytać nowsze newsy - podajemy tam link do lokalizacji i do kiedy można dany samochód w tej lokalizacji znaleźć.
Podłączę się do tematu. U mnie podobnie jak u kolegi. Objeździłem chyba już wszystko i nie mogę znaleźć żadnego samochodu. Wyświetla się informacja że dostępny jest porzucony samochód, ale nigdzie go nie mogę znaleźć. I jeszcze jedno pytanie. Ile jest w sumie tych samochodów?
Ok dzięki wielkie.faktycznie jedno się znalazło.
I nie będzie. Musisz pojechać w te miejsca i sprawdzić.
Tak ale u mnie na mapie nie ma ikony.jedno auto już przepadło a te drugie odliczany jest czas.pozostalo 137 godz