Witam, mam tylko 5 wyścigów typu drag w mieście które zresztą ukończyłem, na youtube widziałem że wyścigi drag też są w innych miejscach na mapie, trzeba je jakoś odblokować? Prosze o info.
OK dzieki,udalo mi sie.
Tak apropo to myslalem ze znacznie wiecej czesci jest w tej grze a tu czesto po 3 rodzaje do wyboru np dla Nissana 350Z
Przejeżdzaj blisko aut cywili.
Zrób to na lotnisku 73 szybko rozpędzającym i dobrze driftującym autem. Zacznij się rozpędzać od garażu wyskocz z tej dużej rampy potem driftuj, niszcz, przyśpieszaj i rób uniki (drift po drodze a drift po bezdrożach liczą się osobno) i drift staraj się wykonywać tak żeby nietracić za dużo prędkości.
Aha masz rade jak to wykonac?Z tego co mowisz musze kombinacje wielu rzeczy a gdy sie chwile przerwie drift to mnoznik zaczyna sie od 1.0
Wiec jak tu ciagiem driftowac zeby nie przerwalo mnoznika a do tego niszczyc a co gorsza w momencie rozpedzania pod rampe minie chwilka i pewnie wyzeruje mnoznik
Driftujac tylko tego niezaliczysz, musisz niszczyć, jechać pod prąd, robić uniki, skakać za każdy wyczyn dostajesz 1 punkt mnożnika.
Masakra,zostal mi tylko ten mnoznik ale max mialem 1.5 majac 60000pkt jednym ciagiem.Wjechalem na piaski non stop driftujac zmieniajac strony i punkty rosly ale mnoznik juz pozniej nie
Mnożnik robi się driftujac przyspieszając i robiąc uniki w jeździe dowolnej
Zeby odblokowac neony musisz odpakowac dostawy
Karty zdobywaj w zawodach i te ktore nie sa.potrzebne wymieniaj
A Mnoznik 2x to albo w Strefie Driftu albo mnoznik reputacji ale pewny byc nie moge, samo wlecialo i nie pamietam
Okej udalo mi sie zrobic wiekszosc.
Nie wiem o co chodzi:
1. by uzyskac mnoznik 2 w swobodnej jezdzie,
2.Wymien 5 czesci,a brakuje mi tych niebieskich kart
3.nie mam aktywnych rzeczy w grupie dodatki m.in. neonow
Wszystkie części do tuningu w 2 a zadania poboczne z 2 tygodnie temu.
Do 100% zostało mi 4 tokeny do zebrania.
Wszystkie?W sensie wszystkie do odblokowania tuningu czy wszystkie z mapy?Bo ich jest chyba z 50 jak nie lepiej...
Ja je zrobiłem wszystkie w 2 rozdziale
Nie da sie inaczej.
Tak btw. Te zadania są izi, w polowie gry mialem wszystko prawie
Witam,czy da sie jakos inaczej odblokowac opcje tuningu?
Do kazdej czesci mam jakies zadania,wykonujac jakies zadania z mapy one nadal zostaja widoczne.
Wiekszosc zadan driftu jest tak trudna ze mimo 60% kariery nie mam szans ich zrobic (na maksa wkurzaja miejskie auta)
Odblokowane mam tylko przednie zderzaki i spoilery ktorych mam chyba po 4,5 do wyboru
Tak możesz najpierw sprzedać a potem kupić.
Aha to pierw musze kupic drugie do dragu czy moge pierw sprzedac i po sprzedazy kupic inny do drag?
Masz 1 które możesz tuningować i 4 pozostałe obok i musisz wybrać to które właśnie tam stoi obok i masz tam sprzedaj, wybierz i zamień z magazynem.
Tzn w jakim sensie ma stac obok w garazu?
Kupilem juz garaz jakies za 25000.
Nad kazdym autem mam opcje tuningu oraz jedz a nie widze sprzedaj..