Siemka. W tym temacie chciałbym poruszyć temat ewentualnego, kolejnego po Speedcrossie, DLC do NFS Payback. Jak wam się widzi i co miałoby zawierać wasze wymarzone DLC? Ja swoje oczekiwania zostawiam poniżej.
// - odnośnik do innego NFS-a
/ - odnośnik do pojazdów
Mnie w nowym DLC widzi się nowa część mapy //Most Wanted 2012//. Z chęcią zobaczyłbym nawet dokładną kopię lotniska Hughes.
Tryb zawodów Demolition Derby. Wszystkie zawody miałyby odbywać się w zniszczonych pojazdach, głównie używanych przez agrotunerów, /Opel Calibra, Golf Mk3, BMW E36/ oraz wraków dostępnych w grze. Zasady: Ostatni żywy wygrywa.
Hmm, poza pojazdami Derby, dodałbym te, których brakuje graczom /Bugatti Veyron, Supra, Hennessey Venom, Koenigsegg CCX/.
A wy? Co w nowym DLC?
Lub zakupili licencje przed zmianą polityki Toyoty.
Nie tylko EA straciło licencję na Toyotę, prawie wszystkie studia i wydawcy potrafili licencje na Toyotę, tylko Gran Turismo Sport zachowało/otrzymało licencję. Ogólnie Toyota zmieniła swoją politykę reklamowania marki i udzielania licencji dla gier.
Wydaje mi się, że będą jeszcze dwa 'większe' DLC. Dlaczego?
-Ulepszenie do wersji Deluxe na PS4 kosztuje 80 zł.
-Speedcross na PS4 kosztuje 33 zł.
-Zazwyczaj w grach można dokupić do podstawowej wersji to DLC, które chcemy.
-Zazwyczaj w grach ogół kosztuje mniej niż pojedyńcze dodatki.
Idąc tą drogą, wydaje mi się, że będą jeszcze 2 DLC, wtedy łącznie będą 3 w cenie 99 zł. Będą droższe od wersji Deluxe, ale na tym to polega, żeby klient pomyślał 'hm, za to wszystko zapłace 99 zł no to moge mieć to wszystko taniej za 80 zł'
Nie będzie story DLC, sam Ben Walke to pisał, wstawiłem linka chyba do ogólnego tematu o PB.
Jedyne na co możemy liczyć to paczki aut.
Demolition derby XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
W nfs'sie nigdy. Zadnych demolition derby.
Supra? EA nie ma licencji na toyoty. Odpada. Juz wolalbym wiecej aut subaru skoro ea ma licencje na subaru.
Nowe HyperCary? W sumie to spoko, Agera R bym pojezdzil
Co ja widzialbym w dlc? Pakiet wyscigow w miescie. Poza trzema wyscigami w Silver Rock nie bylo zadbnego oprocz dragow i dwoch driftow. Chcialbym zobaczyc wyscigi w nocy w centrum miasta :D
Albo Misje dla Jess. Jakies poscigi itp.