cześć wszystkim , mam taki temat , szukam Nfs'a konkretnej części gdzie pamietam tylko mapę , nie pamietam który to nfs , wiem ze tam był porche GT , i mapę dobrze kojarzę , klimat jakby jesień żółte liście na drzewach ogolnie dużo drzew dookoła , a trasa szła od startu w górę i zakręty po 180 stopni po łuku ciasnym raz w lewo raz w prawo i to dużo ich było , co jeszcze kojarzę to to że można było wypaść z trasy za bariery ochronne jak się źle wzięło zakręt ... ta mapa chyba była odblokowana dopiero pod koniec ,,, wiem ze bardzo lubiłem tę trase i przez to szukam , z tego co kojarzę to policji się nie rozwalało w tej części ale to już może mnie pamięć mylić .. po datach premiery gry to tak strzelam że pomiedzy 2006 a 2009 bo most wanted ostatnio odpaliłem i okazuje się że to nie to ... macie jakieś pomysły ? proszę o szybką odpowiedź
Need for Speed The Run - 3 i 4 wyścig etapu nr 9, czyli prawie pod koniec gry. Policję można było rozwalić, ale tylko tę jadącą. W tym wyścigu są blokady, policyjne, których nie da się rozwalić - trzeba je ominąć. Złączam screeny z gry, w tym ten z zakrętami 180 stopni.
You do not have access to view attachments
dzieki tak to o to chodzilo dzieki wielkie bo od jakiegoś czasu próbowałem przypomniec sobie i nie dało rady wielkie dzieki jeszcze raz