Witajcie. Robie nowy temat o nowej aktualizacji bo widzę że nie tylko ja mam ten problem. Mam wersję delux a nie mam dodatku wgl... Jedynie co mam to 2 auta które są w sklepie zablokowane MINI oraz Infiniti. Po 180$ takie tanie?. "Odblokowane z paczką samochodów" taki mam komunikat. Będzie coś z tym robione jakaś łatka?
Czekam na sprawną odpowiedz i szybką naprawę błędu. Oby to nie były pieniądze wyrzucone w błoto z tym DELUX. ;( ;( ;(
Pozdrawiam.
McFARENx
Podobnie mam u siebie tylko nie mam wersji deluxe, tylko normalną z przedsprzedaży.
Po aktualizacji pokazało mi że są
organizowane zawody .
Co do cen to 200$ za Infiniti i Mini :D
Samochody odblokowują się po ukończeniu zawodów. Zawody są zawarte w płatnym DLC. Dla Deluxe są one darmowe. Jeśli masz DLC lub Deluxe, to udaj soę do kryjówki na lotnisko - tam powinna nastąpić "aktywacja" zawodów Speedcross.
Na jakiej platformie gracie? Aktualnie Ghost walczy z PS4, bo jest jakiś problem właśnie z Speedcorss dla wersji Deluxe ;)
Czekajcie cierpliwie. Ghost nad tym pracuje :) Jak będę wiedział coś więcej to napiszę :)
Wylogowałem się z konta wgl z PSN i zalogowałem na nowo. Sprawdziłem dokładnie co do gry dodatki instalacje aktualne aktualizacje wszystko się zgadza fajnie. Tylko dalej mam to samo :( Nie wiem może podziała usunięcie i zainstalowanie go na nowo NFS PayBack o ile można tak zrobić jak gra jest kupiona na PS-Store czy nie usunę go na dobre ^.^
Jestem zielony co do takich spraw "niestetowalem"
A jak wyszukasz dodatek na PS Store to jest on dostępny do pobrania za 33 zl czy za darmo? Pobierałeś go w ogóle czy tylko plik aktualizacji?
Jak go wyszukuje to mam za 33zł do kupienia tak samo w grze /sklep mam go do kupienia.
Plik aktualizacyjny miałem.
Nawet jak chce kupić z sekcji gry dodatek z czystej ciekawości to ładuje się sklep oko 5-7 min poczym mam komunikat że "wystąpił błąd" bądź "Sklep jest niedostępny" a z menu PS4 wchodząc do PS Stare jest wszystko normalnie.
Mamy wiadomości m. in. od graczy z Holandii, Finlandii oraz Szwajcarii, że błąd na PS4 został już naprawiony!
Co musicie zrobić? Koniecznie sprawdźcie dodatek w sklepie zarówno na konsoli (przez aplikację PS Store) jak i na stronie internetowej (na PC). Na początku może wyświetlać cenę, ale po kliknięciu powinna zamienić się na przycisk "pobierz".
Dzięki wielkie za informacje wczoraj wieczorem wszedłem na PB i z ciekawości sprawdziłem. Działa :D
Ale szkoda ze takie krótkie. :( 100% win.
Mam nadzieje że dla Jess i Ty'a zrobią dodatek. ;).
Dzięki wielkie jeszcze raz za chęci do pomocy + dla was. Trzymajcie i powodzenia w MP.
Pozdrawiam McFAHTENx