Poprzedni post usuwam, wstawiam nowy;)
Zaprezentuje więc najpierw sklejone już przeze mnie modele i wstawie zdjęcia (sorry za jakość niektórych, ale mój telefon nie umie robić zdjęć, a dostep do niektórych modeli jest ciężki)
najpierw plastikowe:
Zdjęcie grupowe:D
P51B Mustang
PzKpFW 3 - jeden z ostatnich moich dzieł - wypróbowałem pigmenty:D
S-37 Berkut (SU47), Rafale i F104 Starfighter Luftwaffe w skali 1:144 od Revell
MI24 Hind 1:72 od Italieri - cięzki model, ogólnie nie polecam, źle się go skleja.
KA27 1:72 od dobrej ruskiej Zvezdy:D Bardzo przyjemny model;)
Eurofighter Typhoon 1:72 od Revell - dość cięzki model, ale wyszedłby mi całkiem nieźle gdyby nie kilka błędów, które znacznie go szpecą
F-16 B Falcon - wyszedł mi bezbłędnie musze przyznać (nie chwaląc sie oczywiście:D)
Teraz kartonowe:
F-16C - pierwszy mój model sklejony po dłuższej przerwie, wyszedł bardzo kiepsko, ale, że na półce zupełnie fajnie sie prezentuje oszczędziłem go:D
B-17 Flying Fortress
A-10 Thunderbolt II od Małego modelarza - polecam wszystkim - bardzo miło sie go skleja, nie jest bardzo trudny, ale szczegółowy. A efekt jest fantastyczny. Mój niestety juz się starzeje i powozie trochę siada.
F4 Phantom - rządzi pod lampą, bo sklejając nie pomyślałem o tym jak zrobić podwozie:D
Su27 Flanker - ogromny model.
Harrier - niestety nie dożył naszych czasów. był sklejony praktycznie bezbłędnie, postanowiłem go więc polakierować lakierem bezbarwnym. Lakier jednak okazał sie jakiś zepsuty i zniszczył model. Zostało po nim takie zdjęcie:
Oprócz tego kolekcjonuje też modele samochodów, mam więc w skali 1/18:
AutoArt Nissan GT-R R35
AutoArt Jaguar XK
AutoArt BMW 3 WTCC
I w skali 1/43:
AutoArt Honda Integra
AutoArt Subaru Impreza
Kyosho Nissan GT-R R35
Kyosho Mazda RX-7
Minichamps Porsche 911 (964) Turbo
HPI Nissan Skyline R32
Aktualnie pracuje nad trzema modelami:
MI28 Havoc z kartonu. Zostało już stosunkowo nie wiele pracy - smigła, koła, uzbrojenie i parę detali.
Aktualny stan:
Nissan Skyline z plastiku. jest już prawie skończony, myślę, że już jutro będę mógł wstawić zdjęcia gotowego;)
F-15 od Italieri. Też nie zostało już bardzo wiele roboty - tylko podwozie, uzbrojenie i malowanie.
Aktualny stan:
Jak coś zrobię to zaktualizuje posta.