Witam wszystkich Mam problem z polska wersja paybacka. Zamówiłem preorder na orginie ktory jest w wersji angielskiej co moge z tym zrobić czy bedzie jakis update na polski czy cos ?
Zawsze była możliwość spolszczenia wersji Europejskiej gry od EA. Czy może jest już możliwość wrzucenia chociaż samych napisów do gry ? Może ktoś już się orientuje jak to zrobić ?
Odpisali:
Mam na imię Robert i postaram się pomóc w rozwiązaniu zgłoszonego problemu.
Poszczególne kraje posiadają dostosowane wersje produktu zgodne z wymaganiami rynkowymi. Zwykle oznacza to jedynie ograniczenie w dostępności języków (regionalizacja nie ma żadnego wpływu na dostępność danych funkcji/trybów w grach - kupuje Pan pełny produkt).Prosze Pamiętac, że mówię tutaj tylko i wyłącznie o zasadach obowiązujących na platformie EA na PC. Sytuacja wygląda zupełnie inaczej na konsolach.
W przypadku zakupu gry w Polsce jedyne dostępne wersje językowe to: polski.
W przypadku zakupu gry poza granicami Polski* są to: angielski, niemiecki, hiszpański, francuski, włoski.
Jeśli zdecydował się na Pan zakup gry w takiej formie poza granicami Polski, gdzie na pudełku będzie wyraźnie napisane, że obsługiwanym językiem w grze jest właśnie język niemiecki ( przypadku zakupu produktu w RFN).
Nasze centrum nie ma możliwości wymiany licencji gry i tym samym zmiany języka na dany region.
Z tego względu, iż jest to produkt zakupione przez Origin może Pan go zwrócić:
GWARANCJA ZADOWOLENIA Z GRY ORIGIN: NASZ PROGRAM ZWROTU PIENIĘDZY ZA GRY.
PS.: NFS nie podlega programowi gwarancji zadowolenia z gry... Co za bezsensu firma..
>europejska wersja
>2 możliwości języka chińskiego
Wybierz jedno.
Może kupię jakiś europeski klucz XD choć chciałbym mieć pudełko :(
Ok... czyli jeśli wejdziemy do strefy Euro, to będziemy mieli całkiem niezły wybór języków w grach EA :)
Takie:
You do not have access to view attachments
Macio Jak coś to napisz co odpisali ja mialem do nich dzwonić bo tam jest nr telefonu.
naucz sie anglieskiego ? nie wiem o czym piszesz człowieku w ogóle...
czy temat brzmi Siema nie umiem anglieskiego czy znacie jakies dobre szkoły ???
Kupowaliście na polskim Origin? Cena była w złotówkach?
Też mam ten problem. Nie mam języka polskiego, a zakupiłem grę na origin. Pomocy... Kupiłem specjalnie bo byk polski dubbing. Mi się podoba
Dokładnie, każdy by chciał mieć taki problem :D można ci tylko pozazdrościć. Naucz się angielskiego i delektuj się oryginalnymi wypowiedziami niezniszczonymi przez bezkontekstowe tłumaczenie i nienajciekawszy dubbing.
Każdy chyba chciałby mieć taki problem...