Witam wszystkich Mam problem z polska wersja paybacka. Zamówiłem preorder na orginie ktory jest w wersji angielskiej co moge z tym zrobić czy bedzie jakis update na polski czy cos ?
Każdy chyba chciałby mieć taki problem...
Dokładnie, każdy by chciał mieć taki problem :D można ci tylko pozazdrościć. Naucz się angielskiego i delektuj się oryginalnymi wypowiedziami niezniszczonymi przez bezkontekstowe tłumaczenie i nienajciekawszy dubbing.
Też mam ten problem. Nie mam języka polskiego, a zakupiłem grę na origin. Pomocy... Kupiłem specjalnie bo byk polski dubbing. Mi się podoba
Kupowaliście na polskim Origin? Cena była w złotówkach?
naucz sie anglieskiego ? nie wiem o czym piszesz człowieku w ogóle...
czy temat brzmi Siema nie umiem anglieskiego czy znacie jakies dobre szkoły ???
Macio Jak coś to napisz co odpisali ja mialem do nich dzwonić bo tam jest nr telefonu.
Takie:
You do not have access to view attachments
Ok... czyli jeśli wejdziemy do strefy Euro, to będziemy mieli całkiem niezły wybór języków w grach EA :)
Może kupię jakiś europeski klucz XD choć chciałbym mieć pudełko :(
>europejska wersja
>2 możliwości języka chińskiego
Wybierz jedno.
Odpisali:
Mam na imię Robert i postaram się pomóc w rozwiązaniu zgłoszonego problemu.
Poszczególne kraje posiadają dostosowane wersje produktu zgodne z wymaganiami rynkowymi. Zwykle oznacza to jedynie ograniczenie w dostępności języków (regionalizacja nie ma żadnego wpływu na dostępność danych funkcji/trybów w grach - kupuje Pan pełny produkt).Prosze Pamiętac, że mówię tutaj tylko i wyłącznie o zasadach obowiązujących na platformie EA na PC. Sytuacja wygląda zupełnie inaczej na konsolach.
W przypadku zakupu gry w Polsce jedyne dostępne wersje językowe to: polski.
W przypadku zakupu gry poza granicami Polski* są to: angielski, niemiecki, hiszpański, francuski, włoski.
Jeśli zdecydował się na Pan zakup gry w takiej formie poza granicami Polski, gdzie na pudełku będzie wyraźnie napisane, że obsługiwanym językiem w grze jest właśnie język niemiecki ( przypadku zakupu produktu w RFN).
Nasze centrum nie ma możliwości wymiany licencji gry i tym samym zmiany języka na dany region.
Z tego względu, iż jest to produkt zakupione przez Origin może Pan go zwrócić:
GWARANCJA ZADOWOLENIA Z GRY ORIGIN: NASZ PROGRAM ZWROTU PIENIĘDZY ZA GRY.
PS.: NFS nie podlega programowi gwarancji zadowolenia z gry... Co za bezsensu firma..
Zawsze była możliwość spolszczenia wersji Europejskiej gry od EA. Czy może jest już możliwość wrzucenia chociaż samych napisów do gry ? Może ktoś już się orientuje jak to zrobić ?