Piszcie, jakimi samochodami jeździcie w Fortune Valley!
na start próbowałem s2k i gnx, s2k wypada tu dużo lepiej, nie mam jak opisać golfa, początkowe na offroad najlepiej impreza, do driftu polecam jako pierwsze auto BRZ a jak już się odblokuje to 350z, drag s15 no i na ucieczkę dostajemy audi s5 i jak na razie wystarcza w fabule
Do driftu zdecydowanie 350Z, pod ucieczke bardzo dobrze sprawuję się S5 Sportback oraz Panamera.
Na początek Buick GNX i Land Rover Defender, drift - Subaru BRZ
Gram na poziomie trudnym.
Wyścig: Honda S2000 - po Cmentarnej Załodze sprzedałem i kupiłem Golfa GTI Clubsport. Po pokonaniu Srebrnej Szóstki sprzedałem i kupiłem Chevrolet Corvette Grand Sport. Zdecydowałem się na Vette, bo ma atrakcyjny stosunek ceny do osiągów no i można ją ulepszyć do 399. A i jeszcze jedno - wygląda zabójczo.
Teren: Na początku kupiłem Subaru Impreza WRX STI i nadal je mam (w trakcie pokonywania Grupy Ember). Mam też VW Beetle i Chevroleta Bel Aira, ale nie mam czasu i cierpliwości na ich ulepszanie.
Drift: Kupiłem Nissana 350Z - łatwo i przyjemnie przeszedłem drifterskie ligi.
Drag: Ulepszyłem Nissana Fairlady 240ZG.
Ucieczka: Audi S5 Sportback. Zaraz po odblokowaniu kupiłem BMW M5 2017 a Audi sprzedałem.
W między czasie zebrałem pozostałe wraki i sprzedałem (Ford Mustang i Chev C10 Pickup).
Jakimi wozami aktualnie jeździcie w każdej z kategorii?
Ucieczka: BMW M5
Teren: BMW X6M
Wyścig: Jaguar F-Type R Coupe
Drag: Nissan Fairlady 240Z
Drift: Subaru BRZ
Wyścig: Najpierw Buick GNX, potem BMW M3 E46 no i na koniec Jaguar F-Type R Coupe.
Teren: Subaru Impreza, potem Mitsubishi Lancer Evolution IX.
Drift: Nissan Silvia Spec-R Aero.
Drag: Ford Mustang, ten wrak :v
Ucieczka: Audi S5 Sportback. Podczas ostatniego rozdziału przed Gonitwą kupiłem Porsche 911 Carrera S. Ten nowszy model :/
Na speedlisty:
Wyścig: regera oraz m5, obydwa z combo x6 outlaw z wynikiem 399
Teren: Evo 9
Moja lista:
Wyścig: Lamborghini Aventador LP700-4
Ucieczka: Mitsubishi Lancer Evo IX
Drift: Audi R8 V10 plus
Drag: Ford Mustang (ze złomu) ;)
Wyścig: Porsche 918
Ucieczka: BMW M4 GTS
Teren: Evo 9
Drift: Huracan
Drag: Corvette C6
Ja mam:
Pod wyścigi: Porsche Carrera RSR 2.8 moim zdaniem najlepszy samochód zaraz po Regerze
Pod drift: Ostatnio kupiłem Lamborgini Huracana żeby wszystkie samochody mieć na 399, ale wszystkie misje na poziomie średnim i trudnym przechodziłem Nissanem Silvią i sądzę, że to bardzo dobry samochód pod drift
Pod teren: Porsche Panamera, ale osobiście uważam, że najlepszym autem jest superkonstrukcja 399 Chevroleta Bel Air (po prostu nie chce mi się jej tworzyć:)
Pod ucieczkę: BMW M4 399
Pod dragi: Acura NSX fajne auto mi w zupełności wystarczyło
Moja piątka - może nie najlepsza, ale taką pozwoliłem sobie wymaksować. Oczywiście nie mogło zabraknąć mojej ulubionej marki :)
Wyścig: Porsche 918 Spyder
Drift: Porsche 911 GT3 RS
Ucieczka: Porsche Panamera
Drag: Nissan GT-R Premium
Wyścig: regera albo Porsche 911 RSR 2.8
Drift: Mazda RX-7 albo huracan
Drag: NISSAN Fairlady 240ZG
Ucieczka: BMW M5
Teren: Mitsubishi Lancer Evolution IX
Wyścig: Buick GNX -------> Chevrolet Camaro Z28
Teren: Subaru Impreza WRX STI -------> Porsche Panamera
Drag: Lotus Exige -------> Porsche 911 GT3 RS (991)
Drift: Nissan Silvia
Ucieczka: Audi S5 -------> Porsche 911 Carrera S (991)
Ja zaczynałem S2k i Imprezką, potem oba auta sprzedalem przesiadajac sie do wraków, Mustanga ma drag i Nissana Fairlady na drift. Po pokonaniu drążka i klubu zamieszek auta zostaly a ja kupilem BMW M2 na krótki czas, dwa zawody w szóstce i zamieniłem na Camaro Z28. Do huk-bomby przygotowalem BMW M4 ktore bylo dobre. W Ember wykorzystalem Chevy Bel Air którym poruszalem sie do końca gry. Ucieczkowozami zostało audi w pierwszych misjach, w drugim rozdziale ucieczek poruszalem sie Lancerem. Na wyścigi z ekipami Familii poruszalem sie: klub 1%-Nissan GT-R, Kompania ryzykantów- Bel Air, Diamentowy Blok- do wyścigu z Wasiliewem R8 ale taki to gniot był na dragach ze zamieniłem na McLarena 570s..., Ucieczkowozem zostało BMW M5. W Gonitwie wystartowałem McLarenem P1 oraz Bel Airem.
Czy może to najlepsze auta to nie wiem, ale jeździłem:
Wyścig - na początku Buickiem, potem Mazdą RX-7, a na końcu Jaguarem F-Typem.
Drift - Najpierw wrak Mustanga, potem kupiłem Corvette GS ale jeździła tak źle że natychmiast sprzedałem i nie żałuję, teraz jeżdżę Viperem.
Teren - na początku wziąłem Imprezę, a potem do końca gry ulepszałem 240z, jednak nie jeździ najlepiej wydaje mi się i sprawdzę w przyszłości Bel Aira.
Drag - najpierw Mazda RX-7, potem McLaren 570s.
Ucieczka - od początku Audi S5, jak odblokowałem to kupiłem Panamerę i nie żałuję.
To tyle z mojej strony, także odradzam Corvettę C7 na drift i Datsuna 240z na teren, a reszta wg mnie spisywała się bardzo dobrze. Może jeszcze do wyścigów coś lepszego by się znalazło niż F-Type, ale kupiłem go przede wszystkim dlatego że jest przepiękny :)
Ostatnio bawię się driftowozami i jak najbardzie moge polecic Honde S2000, wymaxowałem i jest świetna. Inne zdanie mam o BMW E46. Nie zbyt mi się tą beemką driftowalo. Chciałbym sprawdzić jeszcze Volvo 242, Skyline'a GT-R2000 jak wejdzie oraz BMW E30.
Gregi, Datsun 240z jest lepsza pod drift :) ja w drążku nim jeździłem i jedne zawody w Bombie i był świetny, przynajmniej wedlug mnie
No to czas na odkop po kupieniu Paybacka :D
Wyścig - najpierw brałem S2000, szybko wywaliłem i wziąłem Infiniti Q60 aż kupiłem Forda GT i teraz jeszcze Regerę.
Drift - najpierw jeździłem 350Z z Platynowej Paczki, potem DB11 i R8. Miałem też P1 ale do jazdy bokiem to on się nie nadaje.
Teren - najpierw Impreza WRX z tamtych dostępnych na start, szybko wywaliłem i wziąłem Raptora z paczki, potem A45 AMG i do końca Panamera (swoją drogą - podniesiona wygląda świetnie!). Jeszcze Beetle'a sobie zrobiłem na superkonstrukcję.
Drag - tutaj najpierw Q60 a potem nowa NSX.
Ucieczka - na start wiadomo, S5 od Jess, potem Panamera i 4fun M4 GTS.
Speedcross - Miniacz :) swoją drogą słabo że tak mało aut jest dostępnych pod tę dyscyplinę.
Po tym okresie czasu, jaki nastąpił po moim ostatnim poście w tym dziale, kupiłem:
wyścig - Porsche 918, muszę przyznać że bardzo fajne, wygrałem nim już kilka zawodów na multiplayerze (idzie mi zdecydowanie lepiej niż w F-Type'ie)
teren - Chevrolet Bel Air, no jeździ się nim miodnie, o niebo lepiej niż Datsunem, polecam z całego serca <3
Ja kupilem pod wyscig Mercedesa AMG GT, jest dobry jak dla mnie :)