Witam mam pytanie odnośnie kosztów tuningu aut , dopiero zaczelem przygodę z NFS bo dosłownie 2 dni temu zakupiłem PS4 . Gra robi wrażenie , mam pytanie odnośnie tego czy koszty wszędzie są takie same za daną czesc zarówno mechaniczna jak i wizualna , czy w tych tańszych autach bo mam.zamiar zakupić golfa gti części te są tańsze? Oraz czy punkty rep są przy tańszych mniej wymagane np strzelam (światła tylnie poziom25 przy Subaru a przy golfie 10) czy wszędzie jest jednakowy poziom? Co czy np dobrym sposobem na zarobienie na auto i tuning jest powtarzanie jakiegoś wyścigu np drifty za wygraną jest 2k czy są jeszcze lepsze sposoby bo narazie sobie powttarzalem. Proszę o odpowiedzi oraz z góry przepraszam za niektórym może wydające się banalne pytana ale tak jak pisałem jestem w tym nowy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;) fisiu1920
Nie, musisz robić naklejkami zawartymi w grze :p
A takie pytanko bo zaczelem sie bawić w Winyle tworze sobie Forda RS i naszła mnie taka myśl czy można jakoś wrzucić swoją grafike ? przypuszczam ze na kompie jest to łatwiej do zrobienia lecz gram na PS4 , chciałbym wrzucić np logo jagermeister i wielle innych da sie to jakoś wykonać ?
No to jest w sumie taki środkowy palec wg mnie, no ale cóż. Mała carlista i jescze dowalą trzy prawie identyczne samochody xd
No tak myślałem ale nie czaje czemu 3 są w grze jak to to samo auto zamiast dać np jakieś audi czy Skodę ;P
Wszystko gra - to są "trojaczki", trzy firmy współpracując ze sobą wypuściły na rynek tak naprawdę ten sam model. To nie żaden błąd XD jak poszukasz w internecie każdy model z osobna to zobaczysz, naprawdę one istnieją jako trzy różne auta.
Mam jeszcze pytanie , dlaczego są 3 auta które wygladają jak Subaru BRZ do kupienia (toyota , scion , subaru) są takie same. O co chodzi?
Jeśli dobrze pamiętam, to standardowy czas to 1:40 min, ale daje rade wjechać na metę z zapasem 20 s.
Robisz dane ścieżki i potem masz je dostępne u dilera za darmoszkę :p
Okej wielkie dzięki jeszcze jedno pytanie , jak zdobęde unikalne samochody ? Doczytalem ze hoonicorn dostaje sie po ukończeniu Stylu. A reszta? widziałem takie starsze porsche oraz fioletowe lambo. Móglby ktoś wymienić mi je wszystkie i jak je odblkować ?
Słyszałem że dobre jest robienie codziennych wyzwań (3 zadanka/dzień) i z tego też profity pieniężne wpadają :)
Wielki dzięki za odpowiedź chociaż liczyłem na to że części będa może troche tańsze ;P a co z tą kasą znalazłem dobry sposób czy jest moze cos lepszego niż powtarzanie wyscigow ;) ? i co ogólnie jeszcze moglibyście doradzić ?
Jest tak jak Greg napisał + cena za części mechaniczne się nie zmienia. Za dużo skryptów dla każdego auta z osobna by było z osobnymi cenami :/
Wymagania reputacji są dla danej części w każdym aucie takie same, jeżeli np. przednia owiewka wymaga x poziomu na Subaru, na Golfie też będzie wymagana od x poziomu (o ile Golf w ogóle te owiewki ma). A ceny są chyba różne, ale nie jestem pewien, jak coś to mnie poprawcie.