Czołem, wczoraj zainstalowałem grę i dla lepszego działania zastosowałem patenty z filmu od LowSpecGamer
[movie=youtube]1y9bzmvFmzI[/movie]
Owszem, działały, ale pokazu slajdów i zapadania się pod ziemię niestety nie zlikwidowały, ale akurat ja nie o tym...
Np po wyjeździe z garażu chciałem ponownie do niego wjechać, więc zawróciłem auto przodem do wjazdu i buch - ekran cały biały, jakby ktoś mi centralnie rzucił flasha w CS xD dopiero jak nawróciłem ponownie auto to znowu wszystko widziałem. To samo było przy większości miejscówek które mijałem miałem znienacka białe ekrany i się rozbijałem.
Nie wiem o co chodzi, wiem że karta Intel HD nie wyrabia, ale wiem że gra może "działać". Ale co odpowiada za to "mleko" i jak naprawić to nie wiem :/ Na razie informuję o takim zjawisku...
Pytanie jak i pobieranie tej gry na taki komp to bezsens, tak jak Radzio, czego oczekiwałeś? Tu raczej nadziei nima.
Przecież to cud, że ta gra Ci działa więc czego się spodziewałeś xD Wątpię, aby ktoś Ci tutaj pomógł, bo przyczyna białego ekranu jest jedna - Twój słaby komputer.