Ok problem polega na tym że kiedy włączam nfs zaczyna się ono mocno lagować widać to już na logowaniu cutscenki też się zacinają kiedy włączam opcje i grafika i próbuję zejść pasek niżej to automatycznie cofa na ten całkiem na górze Jedyny program jaki używam to Profile Editor wcześniej też go używałem ale nie było żadnych problemów czyli on raczej nie mógł zawinić. Dodam że maiłem taki sam problem z ProStreetem lecz w nim wystarczyło ustawić w nviddi na max wydajność.
Zamień się na kompy, mój odpala UG2. ;D
Spróbuję jeszcze ustawić coś za pomocą Nvidia Experience ale to też raczej nic nie da
Może przeinstaluj sterowniki do grafiki (używając czystej instalacji), tylko zamiast użyć najnowszych użyj np. wersji 350.xx lub trochę późniejszych. Czasami nowe sterowniki nie zawsze dobrze współpracują z kartą graficzną.
Nie nie mam i dobrze mówisz bo wcześniej gra na maxymalmych działała w 30fps a teraz minimalne 640x coś tam i lagi 1fps chyba zobacze jak wrócę ze szkoły ile fps
Ale ten komputer powinien ciągnąć grę na maksymalnych ustawieniach. Nie masz jakiejś dodatkowej Integry w tym komputerze?
Zauważyłem dzisiaj pewnie po ostatnim czyszczeniu z wirusów a i żeby nie było to co inverter radził z save zrobiłem a wirusów nie mam bo skanowałem
Mówisz, że kiedyś działało, jak długo masz ten problem?
Właśnie nie ponieważ tego cracka używam i żeby nagle przestał działać?
Poszukaj innego cracka, to może być jego wina
Radon. Odpowiedź brzmi tak ale wcześniej nie było problemów.
a komputer to:
Procesor I3 3,40ghz
GT 610 2gb
Ram 6GB
Dysk 2TB HDD
Dysk 60gb SSD.
te są najważniejsze chyba jak dla mnie.
Podaj jaki masz komputer oraz przenieś zapisy gry np. na pulpit i uruchom grę, tak żeby stworzyła ona na nowo plik zapisu i ustawień. Gra powinna dobrać optymalne ustawienia dla Twojej konfiguracji.