Pewnie wszyscy pomyślą - o świeżak i już ma kłopot.
Mianowicie może miał ktoś w NFS U2 taki problem, że przy wyścigach drag tych które odbywają się na "lotnisku" mam tak jakby na trasie braki w teksturach - istne "czarne dziury" przez które nie można przejechać bo po prostu tam wpadasz ... już sam nie wiem czego to jest winna a na zagranicznych forach o nfs nic nie znalazłem - poproszę o wszelką pomoc :D
"You will learn respect"
You do not have access to view attachments
Wszelkie niedoczytywania tekstur najczęściej są związane z niewydolnością któregoś z podzespołów. Podaj sprzęt, na którym grasz.
Windows 10 Home 64-bitowy
Intel(R) Core(TM) i5-4200 CPU 2.80GHZ - 3.20GHz
Ram 8 GB
NVIDIA GeForce GTX 860m
Dysk twardy SSD (OCZ-ARC 100) Toshiba 500 GB
Tak mi się przypominało że ogrywając U2 niecały rok temu przed reinstalacją systemu gra chociła w porządku jeszcze przy 4 GB ramu.
Jeśli chodzi o wydajność jest to stałe 60 fps - nie mam więc żadnych problemów z płynnością.
EDIT: Jeszcze zmniejszyłem ustawienia graficzne zyskując ok. 130 klatek i nadal problem występuje - wyścigi URL są z kolei w porządku.
"You will learn respect"
TCzyli powinno śmigać. A reainstalowałeś grę? Może podczas instalacji pojawił się jakiś przypadkowy błąd i ten fragment trasy skopiował się wadliwie.
Kurcze tak mają wszystkie dragi z lotniska - no mógłbym spróbować reinstalacji albo chociaż jakbym gdzieś w necie znalazł pliki właśnie z trasami.
"You will learn respect"
Grę ciężko już gdzieś dostać więc zapewne nie jest oryginalna a z nie oryginałami różnie bywa. Podobny problem miałem z Carbonem, reinstalowałem i pomogło, więc zalecam reinstall.
Gra oryginał - tylko instalowałem z kopii zapasowej ... mogę spróbować reinstalacji.
"You will learn respect"