"Ja nie siedzę w temacie montażu filmów więc nie zrobię. Więc przepraszam, ale muszę Cię zasmucić faktem iż używasz typowo dziecinny argument."
Chlopie jeżeli nie siedzisz w temacie montażu filmow to po jaką cholere zaczynasz ze tak powiem "krytykować" te filmy
"To co pokazałeś w filmiku z Burnouta można jedynie nazwać efektowną kraksą"
No tutaj sie akurat zgodze.
A propo pisania komus ze ma typowo dziecinne argumenty jest szczegolnie dziecinne i niepoważne.Jeżeli nie rozumiesz
nie pisz po to aby komuś dogryźć.
Niema sensu dalej tego ciągnać.
Temat do zamknięcia.
Śmiechłem srogo :D myślisz że argument "Zrób to lepiej" zwali mnie z nóg i zamiecie szczękę pod fotel? Nie. Ja nie siedzę w temacie montażu filmów więc nie zrobię. Więc przepraszam, ale muszę Cię zasmucić faktem iż używasz typowo dziecinny argument.
Co do trików - po wykonaniu jakiejkolwiek sztuczki auto jedzie jeszcze na własnych siłach a nie ląduje i "dead". To co pokazałeś w filmiku z Burnouta można jedynie nazwać efektowną kraksą.
Jak jestes taki kozak to zrób powtarzam "zrób" a "nie skopiuj od innej osoby" , lepsze intro w NFS MW 12 i to samo do w Burnout i wrzuc na swoj kanal oraz podeślij mi link. Tak wiem ze sa o wiele lepsze intra na yt i te triki w burnout, ale kazdy robi filmiki tak jak mu sie podoba. Po drugie nie każdy trik musi byc bez zadnej rysy na aucie.Po trzecie w NFS MW 12 uzyskanie takich momentow jak na wstępach zawodów , w wolnej jeździe jest trudne.
Jeżeli chodzi o twoją opinie , myśl sobie jak chcesz . To ze nie potrafisz docenic filmikow tylko krytykujesz to juz twoj problem i nie łudź się swoja opinia bo to nic nieda.
Filmik z MW12 to po prostu sklejka wstępniaków poprzedzających zawody :v A Burnout - nie wiem czy roztrzaskanie wozu można jakkolwiek nazwać "trikiem"...