Hej, jest problem. Odpalam wieczorem grę a tu taka informacja jak na załączonym obrazku. Próbowałem wszystkich proponowanych zgodności, zmieniałem nazwę .exe no i też zmieniałem sam plik .exe... Teraz jestem na etapie ponownego poboru gry i instalacji, jak to nie pomoże to co polecacie?
You do not have access to view attachments
Nowe Windowsy mają to do siebie, że niestety przy starszych produkcjach trzeba używać nieoryginalnych exe. Po patchu wgraj ten plik 3,69 MB - tylko mam nadzieję, że jest on przeznaczony dla wersji 1.1. I nie musisz zmieniać zgodności. Ja mam wyłączoną.
No niestety, jestem po reinstallu i ze smutkiem stwierdzam że problem nie znika. Tak, to jest wersja Origin i nie mam wersji płytowej. A plik .exe ma 12,5 MB (oryginalny). Mam też inny plik .exe (3,69 MB) ale wątpię by coś to zmieniło, bo robiłem to przy pierwszym razie i zero skutku... Ponadto aktualizowałem do wersji 1.1 i też nic :/
Chyba będę zmuszony wspomóc się niekoniecznie legalnymi metodami :/
Wersja Origin? A nie masz gry na płycie? Ja mimo podczepienia ProStreeta do Origina, wolę zainstalować grę z płyty - ta Originowa wersja jest jakaś dziwna. Ewidentnie masz zły plik exe - jaką ma wielkość? Powinien mieć ok. 3-4 MB.