Hej, jest problem. Odpalam wieczorem grę a tu taka informacja jak na załączonym obrazku. Próbowałem wszystkich proponowanych zgodności, zmieniałem nazwę .exe no i też zmieniałem sam plik .exe... Teraz jestem na etapie ponownego poboru gry i instalacji, jak to nie pomoże to co polecacie?
You do not have access to view attachments
Wersja Origin? A nie masz gry na płycie? Ja mimo podczepienia ProStreeta do Origina, wolę zainstalować grę z płyty - ta Originowa wersja jest jakaś dziwna. Ewidentnie masz zły plik exe - jaką ma wielkość? Powinien mieć ok. 3-4 MB.
No niestety, jestem po reinstallu i ze smutkiem stwierdzam że problem nie znika. Tak, to jest wersja Origin i nie mam wersji płytowej. A plik .exe ma 12,5 MB (oryginalny). Mam też inny plik .exe (3,69 MB) ale wątpię by coś to zmieniło, bo robiłem to przy pierwszym razie i zero skutku... Ponadto aktualizowałem do wersji 1.1 i też nic :/
Chyba będę zmuszony wspomóc się niekoniecznie legalnymi metodami :/
Nowe Windowsy mają to do siebie, że niestety przy starszych produkcjach trzeba używać nieoryginalnych exe. Po patchu wgraj ten plik 3,69 MB - tylko mam nadzieję, że jest on przeznaczony dla wersji 1.1. I nie musisz zmieniać zgodności. Ja mam wyłączoną.