Na początku miałem serekpgk od skrótów szkoły do której uczęszczałem.Później zmieniłem na serek.Wraz z nową stronką uznałem z kolegą aby było coś innego wiec postanowione zostało że przy rejestracji będzie Pytownik.Lecz teraz tak jak widzicie mam serek.
Od przedszkola Sudri i tak już do czasu aż mnie w ziemi zasypią ;D
Kiedyś: DarkSkay
Dziś: Skay
:)
No dużo tego było :D
Z tego co pamiętam było to tak:
Rich_Speed | Rich | Siata | SiD | RiX | SiD | D3
Chyba najdłużej byłem posiadaczem nicku SiD.
A ja kiedyś miałem radek10 potem radek11 a teraz Radek11 :D
Klotor - pomysł kolegi, VilD - oznacza dziki, szalony, tylko zamieniłem W na V. Viktor, Moje 3 imię z bierzmowania. Teraz z powrotem VilD. Chyba najwięcej osób kojarzy mnie spod tego nicku ;)
Se3a to ja napisałem czemu tam pisze Seba_SLR, bo moim żywiołem było kiedyś bardziej needforspeed.pl, lecz po zmianie layoutu jakoś zacząłem wchodzić na nfspoland i jeszcze nie zbyt was znałem ;d
Więc ze mną to było tak że nie byłem zawsze Seba_SLR :)
Przed w ogóle zarejestrowaniem się na starym nfszone.eu miałem nick SBKC, nie wiem czemu tak wymyśliłem sobie.
Następnie był po prostu SeboleX, i chyba z takim nickiem zarejestrowałem się na nfszone.eu, lecz z czasem dostrzegłem SLR'a po premierze i się w nim po prostu zakochałem i tak powstał Seba_SLR "nick" z którego do tej pory jestem dumny bo nie dość że się rymuje to fajnie brzmi i ogólnie chyba większa część społeczeństwa już mnie nie pozna bo mam nick Se3a, to dobry przykład bo dzisiaj pisząc do ludzi tych starszych w sensie znajomości na wiadomość od Se3a, nie wiedzą co to za ziomek a tylko napiszę Seba_SLR a oni Siema ziom ! To dobrym przykładem też jest to że umieściłem tutaj fotkę w SR a jeden z użytkowników napisał że to fura Seby_SLR, czyli nie poznał mnie po tym nicku. Więc pytanie czemu nie mam nadal tego już kultowego nicku ? Ponieważ z biegiem czasu Seba_SLR nie pasuje na dzisiejsze czasy bo to nick ala gaming'owy czy też młodzieżowy a jak człowiek się starzeje w sensie wieku to zmienia pseudo internetowe na bardziej profesjonalne jak EBX zmienił na ethreex. Chyba tylko Domi i Inventer pozostali przy tym czym zaczęli no i paru innych których nie znam ale moja przygoda z nickami była dość ciekawa, ale planuję już pozostać z ów nickiem bym był kojarzony po nim a nie po Seba_SLR bo w końcu zrobi się mętlik. Dlatego w podpisie ustawiłem sobie wzmiankę o tym że niegdyś obcowałem z nickiem Seba_SLR. Peace !
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ja na e-NFS mialem nick doniu22 na NFSpoland Ryan Cooper i przy nim zostalem jak narazie ;)
Ja na nfszone v1 Miałem chyba grzesiek10 na nfspoland, grzesiek10 a tu mam grzesiuu. Kurde pamiętam jak jeszcze miałem mieć tf'a z Quazakiem w most wanted albo w carbonie, ale jakoś tak wyszło, że w końcu nie było...
Więc ja na swiatnfs miałem Number, ponieważ For3ver był zajęty ;d Z For3ver na poprzedniej wersji raczej nikt mnie nie znał, bo jedynie kiedyś jak miałem z 8 lat to się zalogowałem na nfspolska, ale sam nie wiem pod jakim nickiem, a potem jakoś nie wchodziłem.
Hmm... To Ja też się przedstawię... Nick Mój znacie w tej chwili, ale kiedyś był on inny... A dokładniej Czadzior. Pamięta Mnie ktoś może pod tym nickiem?
no to Inventer masz juz wyjasnione gdzie znikneli :D
A ja się dziwiłem gdzie Fang i illusion zniknęli :D A nick de_ace to pamiętam jeszcze z czasów nfszone v1 :)
A to teraz już wiem kto to za...nie no malutki żarcik:D Ja od samego początku miałem McRae,i chyba przy tym zostanę
Z NFSzone od września 27 2010 14:45:24
Na starym NFSzone byłem od lutego 2009 i ukrywałem się pod nickiem Street_King :] Postanowiłem zmienić sobie nick, bo nigdy nie zmieniałem, a poza tym jakoś bardziej mi się podoba =]