Mamy pierwszy zwiastun Watch Dogs 2:
[movie=youtube]https://youtu.be/6mGX6xhCcJQ[/movie]
Wygląda ciekawie, mam nadzieję, że tym razem poprawią optymalizację i na serio zagrożą GTA V. Akcja toczyć się będzie w San Francisco. Premiera gry: 15.11.2016.
O tak, pre-ordery to największe zło, trzeba oduczyć ludzi robienia tego :) lepiej zdecydowanie poczekać do premiery, obejrzyć jakiś randomowy gameplay i wtedy ewentualnie kupić :)
Po tym co zaprezentowała jedynka, to chyba ciężko będzie znaleźć osoby kupujące pre-order :D
Również nie grałem w 1. część, obejrzałem gameplay i muszę powiedzieć że było parę zgrzytów ale potencjał pomysłu był ogromny. Mam nadzieję że w dwójce go wykorzystają już pełną parą, przy okazji dbając o optymalizację :D na trailerze interesuje mnie hakowanie reklam na budynkach, ciekawie to wygląda :)
Morvic: "Grafika wygląda obłędnie" - na wideo z konferensji był ten trailer nazwany CINEMATIC trailer, a więc nie musiał wyglądać jak faktyczna gra :)
Ja grałem trochę, ale nie dokończyłem przez marną optymalizację. Niemniej gra stanowi ciekawą alternatywę dla GTA V i nie jest tak przekoloryzowana jak Saint's Row.
Grafika wygląda obłędnie, zobaczymy jaki będzie stan faktyczny. Nigdy nie grałem w pierwszą część, a to na prawdę zapowiada się ciekawie. Muszę chyba ograć 1'kę ;)