Cytat
piszczala95 napisał(a):
Ja nie mam muzyki w czasie jazdy, w garazu jest. W ogole nie slysze rozmow gdy ktos do mnie dzwoni na telefon..
Sprawdź ustawienia głośników na karcie dźwiękowej, czy mas 5.1, 2.1 czy mono ;D Dźwięk z telefonu na moich głośnikach 5.1 słyszę z centralki. Dźwięk w garażu może być słyszalny, ponieważ ma on podział praktycznie na wszystkie głośniki w zestawie, zależnie od umieszczenia kamery. Może wystąpić taka sytuacja, że muzyka jest odtwarzana, ale wg. ustawień dźwięku nie ma przez co jej emitować. Jeżeli wszystko jest OK, reinstall i oczekiwanie na łatkę. ;]
Godzina 1:00. Odpalam NFS na godzinę, wyłączam o 3:30 w nocy. Ale ten czas leci ;D
Co do błędów. Chyba najbardziej komiczny z nich to kiedy wjeżdżamy na parking naszego garażu, baraku, albo przyczepy Robyn. Aktualnie jeżdżę Focusem RS. Za każdym razem "Świeżak" wbija się przodem auta w ścianę, front drzwi garażowych, stojące butelki, wszystko podczas cutscenki. Niby nic wielkiego, ale jednak strasznie nieporadnie to wygląda ;D
Podczas sprintów lub gymkhany po przejechaniu danego punktu kontrolnego kilka razy nie zaliczało mi go, przez co musiałem się zawrócić, przejechać dokładnie ŚRODKIEM drogi, aby go złapało.
Katapultowanie aut przy odpowiednim najechaniu na innego przeciwnika albo niefortunnym uderzeniu w łącznik barierek przy drodze tej występuje co jakiś czas, zwłaszcza w multi.
Więcej grzechów nie zauważyłem. A na pewno coś jeszcze się ukryło ;)
Wkrótce Drag Racing Tournament!!! Zainteresowanych zapraszam
http://nfszone.pl/forum/viewthread.ph...ad_id=1046