Witam, orientujecie się może czy jak kupie NFS na PC, Zainstaluje na PC, to będzie można go zainstalować również jednoczesnie na laptopie, żeby pograć czasem tu, czasem tu? Czy możliwość grania będzie tylko na PC? Dzięki za odpowiedź :).
// Milex1977
Poprawiona nazwa tematu
Nie, gra będzie wymagała stałego dostępu do Internetu, przez co niemożliwe będzie jednoczesne uruchomienie gry na dwóch komputerach nawet w obrębie jednej sieci lokalnej.
Hm, Inventer mówi jak to będzie działało w obrębie grania w tym samym czasie, ale jeżeli, tak jak napisałeś, chcesz grać raz tu raz tu, to nie ma problemu :) wystarczy że zalogujesz się na to samo konto Origin i możesz mieć grę z tym samym kluczem i nawet z tym samym savem, jeśli masz zapisywanie stanu gry w chmurze :)
Tak chodzi mi o granie jak np. lapek będzie zajęty to pójde na PCta jak bede miał ochotę zagrać i odwrotnie, a nie o gre jednocześnie np. kolega u mnie na lapku, a ja na kompie. To dzięki za odpowiedzi :).
Tak, gra jest przypisana do jednego konta. Jeżeli zalogujesz się z laptopa, wyloguje Cie z komputera, i vice versa.