Tylko jaki byłby schemat działania i inne organizacyjne sprawy? Bo pomysł z klanem wysunął już Mada, ale temat poszedł w zapomnienie... Jeżeli chcemy coś takiego zrobić to musimy wziąć się w garść.
Właśnie, pozwól że dołączę się do pytania Gregerego ;)
Tego raczej nie bede ustalal sam, czekam na kilku czlonkow z ktorymi bedzie mozna sie z tym ugadac.
Powinnismy cos bardziej oryginalnego wymyslec niz to jako nazwę xP Bo to to jest takie... pospolite xP
No, nazwa to masło maślane. Trza coś fajniejszego... Tylko ja nie mam głowy do takich rzeczy :D
Hehe, ja też. Zgadzam się, nazwa zdecydowanie zbyt mało oryginalna.
Ja tak samo, nazwa jest do waszej dyspozycji.
Need for Speed: Go(o)d Drivers :V
"Tonight we gonna set the streets on fire." TWGSTSOF-Clan PL :VVV
Eee, za długie :P może po prostu Night Riders? Albo Night Ricers xD
NR jest dobre. (oczywiscie Riders xd) Zaraz poprawie nazwe i grafike klanu.
Kuchsee leader xD pytanie jaka będzie nasza działalność, w jakich grach i czy po dzień dzisiejszy odbywają się jakieś pojedynki pomiędzy klanami?
No jestem leaderem, no co xd Narazie pojedynkow nie bedzie, bo nie ma innych klanow. W jakich grach? Przerozne NFS'y.
Klany jako rywalizacja już dawno nie ma sensu, bo większość klanów upadło ze względu na to że NFS już nie jest tak brany pod uwagę w e-sporcie. Ale pomysł propsuje, w wolnych chwilach mogę z Wami pojeździć :D Aż mi się czasy przypomniały, gdzie sam w klanowkach jeździłem.
Tylko musimy się porządnie zorganizować, bo jak podejdziemy na spokojnie jak z pomysłem MadaFastera to znów pomysł upadnie ;/
W sumie to nazwa mogłaby być Zone Riders :) co wy na to?
Reev - to my wskrzesimy rywalizację w klanach tak jak Thomas w książce reaktywuje BL :D.
BL to nie był klan :) a my zrobimy coś na styl zespołu ;)
Szczerze to życzę powodzenia, aczkolwiek taka zajawka z Waszej strony powinna być w 2012 roku chłopaki :D Ogólnie teraz nie widzę przyszłości w rywalizacji. ale jako team do pogadania, posmiania, pogrania owszem. :)
Jest ino problem bo jest taki youtuber NRgeek :vvvvvvvvvvvvvv