Taki wątek integracyjny.
Ja zacznę. Mój nick jest tak jakby rozgałęzieniem nicku mojego taty - morvster. Tak po prostu zdrobniłem kiedyś nick na Morvic, i tak zostało do teraz :)
Mój kuzyn jak kupował majnkrafta premium mama mu dała nick KAJZERKA2002
Ja rok później wymyśliłem swój pierwszy nick = maniak_skype
nick mi się znudził i 4 lata temu wziąłem sobie kajzera, bo kuzyn zmienił sobie nick na inny, i kajzerki w ogóle nie używa.
Etymologia mojego nicku jest dziwna, kiedyś było SSavi (od nazwiska), póżniej RiV (wzięło się od nazwy bardzo eleganckiego zapachu marki La Rive haha). Póżniej to się przekształciło w Reev, ale obecnie już nie używam praktycznie tej nazwy (chyba, że tutaj oraz nazwa mojego "studia filmowego" to reevstudio), powróciłem do Sawi, lub WiFi.
Musiałem to napisać - kolega wyżej wygrał mi wieczór XDDDDDDDDDD
Dziewczyny z klasy na dzień chłopaka przygotowały m.in. baloniki z wymyślonymi przez nich ksywami. Nawiązując do mego imienia (Grzegorz) i nazwiska (które drugie z forumowiczów zna tylko Morvic na razie :P) wymyśliły dla mnie Gregory Hause, co mi się nad wyraz spodobało. Aha, nie oglądam dr. House'a i nie przypominam go pod żadnym względem :D
Mojego nicku też już nie używam, ale pamiętam, że wzięło się to dawno temu z kiczowatej flashówki znalezionej w otchłani internetu, ambitnie zwanej " Drag Racing " :P Podmieniłem na master, później już z górki.
Drag Racing od Phantom Games? Też w to klepałem ^w^ Ale ok, bez offtopu...
Nie wiem ja mam swój nick w realu i na niektórych stronach ogólnie znajomi mi mówią Dzony, Johny itp itd a nick się wiąż z gimnazjum rocznik 88 podczas oglądania Robin Hooda gdzie był Mały John od 1,5roku man przezwisko noddy i prawie wyglądam jak noddy
Inventer od inventor, czyli wynalazcy, człowieka z inwencją. Myślę, że dobrze mnie definiuję, ponieważ mam mnóstwo pomysłów na prawie każdy temat. 89 to oczywiście rocznik. W ten sposób każdy wie w jakim jestem wieku (choć czuję się na 20 lat ;) ), a dodatkowo używanie numerka zmniejsza szansę na zajęty nick podczas rejestracji na innych portalach.
Mój pierwszy nick z jakim się tu pojawiłem - yolomj - to zlepek słowa "yolo" i wersja skrócona mojego późniejszego nicku Major, czyli mj (taki skrócik).
Od niedawna Allure, stary pseudonim mojego ulubionego muzyka (nie ma ten nick nic związanego z miłością, tak jak to odebrał bodajże Inv ;)) Na innych portalach dalej mam Major. Zmiany raczej już nie nastąpią. ;D
PS. też w draga pykałem. ^^
Kubaa - wygrałeś życie. ;D
kiedyś grałem w różne gry na XBOX 360 i gdy korzystałem z tej konsoli, to podczas tworzenia awatara wylosowałem nazwę gracza i padło mi na CognizantDoor, bo ta nazwa była kreatywna i bardzo ciekawa. Do dziś używam tego nicku wszędzie, w różnych zakątkach internetu.