Nie ma sensu znaczy się? Nie ma już takiej popularności jak to miało miejsce parę latek temu, gdzie nowe ekipy rosły jak grzyby po deszczu a dziś wiele się wykruszyło i nie ma z kim rywalizować? Czy może jest jakiś inny powód?
Klanówki w tym momencie nie mają sensu, kiedyś jeszcze za małolata (rocznik 2009-2011) jeździło się w klanówkach w UG2 lub Most Wanted i polegało to na rywalizacji z innymi klanami. Ale jakiś team do pojeżdżenia z chęcią, i tak w MW2012 jeżdzę z platem NFSZONE.
no to ja musze byc wyjatkiem :D
Uff, załapałem się wiekowo, ale ledwo xP
Ja tam myślę że jak ktoś jest ogarnięty a jest u15 to i tak mógłby być ;)
Oj już nie becz xD ewentualnie zrobimy parę wyjątków xD
To dla mnie koniec, mnie już nie przyjmiecie :(
O właśnie. Pierwsza zasada - minimum 15 lat xD
Ja tam jestem w podstawowce, mam duuuzo wolnego wiec moge sie umawiac xd
No wiecie, ewentualnie jeszcze inne gry wchodzą w grę (jak to brzmi xD ale mniejsza...) czyli Hamak, tunngle i inne nfsy jak np PS, UC, MW, UG... ale jak wiadomo, frekwencja, terminy i inne rzeczy, bo nie wszyscy jak wiadomo są w gimbie i mają w luj czasu wolnego ;)
Ogarnięcie wspólnego komunikatora, pododawanie się do znajomych, ewentualne wymyślenie nazwy itp. duperele nie będą stanowić problemu. Gorzej będzie ze zgraniem się czasowo ( np. w każdy weekend - sobota lub niedziela ), żeby przynajmniej te 4 osoby grały na raz. W innym przypadku, nie widzę powodu istnienia takiej grupy, bo jak ktoś chcę pograć z ludźmi, to zazwyczaj dołącza do randomów.
Halo halo, chwila. Nie tak hop siup do przodu. Najpierw szanowni panowie, to trzeba ustalić co i jak ma wyglądać. A tego nie wiemy.
Jak miałyby się np. spotkania odbywać, jaka frekwencja jest wymagana itp. A wy już wyskakujecie "ja mam pomysl aby skrot nazwy klanu byl na tablicach rejestracyjnych" albo "Dołączę się, nazwa to może NFSZ? lub NFZ? XD". Nic jeszcze nie ustalone! :D
Dołączę się, nazwa to może NFSZ? lub NFZ? XD
ja mam pomysl aby skrot nazwy klanu byl na tablicah rejestracyjnych
Jeśli to by było zrealizowane to jestem chętny :)
Dołączę się do pytania. Bo jakby to fajnie wyglądało to bym dołączył :D
W ogóle na czym polegałaby działalność takiego klanu? Nigdy w żadnej grze nie byłem w klanie :P czy mógłbym być w klanie grając rzadko? I czy są jakieś inne klany z którymi możnaby porywalizować? :)