Radzio już widzę, jak nie lubie obklejania aut to ten pomysł bardzo fajnie wygląda. BTW u was też po zamontowaniu innych części znikają loga marki ze zderzaków i klapy bagażnika? Gdzie można zgłaszać takie braki w grze?
I jeszcze jedno zdjęcie BRZ:
You do not have access to view attachments
To nie są braki. Tak jest specjalnie - bo tak jest w prawdziwym życiu ;) Pooglądaj zdjęcia w internecie np. rocket bunny. Też nie ma znaczka, tzn. czasem jest, ale w grze dodano wersję bez znaczka xd
Co do zdjęcia - zbyt wiele dzieje się wokół samochodu (dużo kolorów i szczegółów) przez co nie stanowi pierwszego planu.
Radzio, ale na trailerach i zdjęciach promo było m.in. tez w brz z duck tail, nawet na zapowiedzi wersji PC są, więc już nie wiem jak to rozumieć ;D
np. tu widać, że także jest logo Subaru:
Dodawaj obrazy w znacznikach
/Inventer89
Ja wolę jak jednak jest znaczek :) fotka mi się podoba, ten chaos to dla mnie zaleta ;)
Takie coś
Radon, nie powala zbytnio to zdjęcie, ale jest nawet ładne.
Ciemność na zdjęciu tym widzę, i niewiele więcej poza tym :)
Radon ma nowe auto:)
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
Ten film grain zrobił te zdjęcie Radon, jednakże kadrowanie bym poprawił lekko.
EDIT: Nie wiem czemu, ale efekty rozmycia w NFS wyglądają jakoś tak sztucznie, jakby w Photoshopie ktoś nieudolnie rozmazywał tło, też macie to odczucie?
Tak, to prawda, rozmycie jest koszmarne, naprawdę ciężko użyć je w taki sposób, żeby ładnie wyglądało.
Ja daję rozmycie całkowite albo w ogóle ;) Polecam :P
Moja Supra, w bardzo light-tuningu
Radzio, patrząc na ostatnie zdjęcie Twojego Evo z pierwszego postu po prostu mnie to jakoś tak odpycha, mimo że zdjęcie serio rewelacyjne. Za bardzo drobiazgowy chyba jestem i lekkie zboczenie zawodowe, mimo że to gra i nie ma co oczekiwać tego samo jak w lustrzankach :v
EDIT: Morvic, słabe zdjęcie. Winieta za mocna, przesadziłeś z głębią ostrości, filtr też za bardzo zlewa się z kolorem auta.
No, Morvic, strasznie mało widać ;/ słabe trochę :(
Równocześnie prezentuję wam moje zdjęcie, i zapowiadam projekt ;D Będzie dziwnie ale fajnie ;D
Z sesji z Gregorym :)
Widać że średnio ogarniacie miejscówki i aparat:)
TF 110# 2pkt
Challenge series23# 1pkt
AT 17-01#3pkt
TF #119 2pkt
AT15.02.2016 3pkt
AM luty 2016 5pkt
Challenge Series#27 1pkt
TF #146 2pkt
TF #154 2pkt
;)