A jeżeli słucham muzyki clubowej i pobieram około 20 piosenek dziennie też mam polecać wszystkie? :D Zdaża sie więcej
Ja od siebie mogę polecić całą klasykę rapu, zaczynając od 2Pac'a a kończąc na Eminemie :D
Poza tym z naszego polskiego rapu polecam Piha, Chadę, Ostr'ego, Eldo, cały poznań [słonia, shellera, kobre, peje, gourala i tak dalej] :)
For3ver - słuchasz Ke$hy? Ja też. :D
Ja ogólnie słucham Pop'u i R&B. Ostatnio przesłuchuję często najnowszą płytę Rihanny. :)
No Rihanne też słucham i polecam ; )
Ja słucham mnóstwo piosenek, a dokładniej słucham je w OpenFM :P Na stacji "Impreza". Zdarza się piosenka co mi się nie podoba, ale bardzo rzadko:P Polecam OpenFM, stacji jest pełno, więc chyba każdy powinien się zadowolić:D
Tim Berg - Seek Bromance (RainDropz! Sunshine Mix) Nutka o ile się nie mylę wyszła jakieś 3 dni temu...:D
Kawałki - sam temat tłumaczy że piszemy o muzyce pop i klubowej a nie hip hop czy rap bo do tego jest inny temat :)
Dlatego dostosujcie się i podawajcie tutaj tylko najlepsze kawałki obecnie panujące lub starsze ale zmixowane nie dawniej niż 2 lata temu...
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
To może ja jeszcze dodam kilka:
Lolita - Joli Garcon (Rob & Chris Remix)
Elena - Disco Romancing (Extended Mix)
Martin Solveig - Hello
Niedługo pewnie dodam kilka piosenek jeszcze:P
ja słucham wszystkiego w sumie oprócz klasyki;]
ulubione;]
Nie chodzi o to bass projector
shut in down akon & pitbul
Take Over Control Afrojack ft Eva Simons
She Is Nimfo Rico Benosconi Max Farenthide
Megara vs Dj Lee - Human Nature
(Eric Mullder Darkside Bootleg) :D
Andrew Spencer - Heart Of The Ocean (Tunnel Allstars DJ Team Remix Edit)
Ja polecam jeśli ktokolwiek lubi rocka to The white stripes - seven nation army :)
Kiedyś słuchałem rapu ale zauważyłem że to rock rusza mi dusze :D
Ale żeby się dostosować do tematu to ogólnie electro house też lubie, prawie każdy kawałek który usłysze mi się podoba :)
Ja ostatnio słucham nutek z SH2 i nie tylko z SH2 np. jak: Rise Against Help is on the way, 30 Seconds to Mars Night of The Hunter, O.S.T.R Po Drodze Do Nieba, Dr. Dre feat. Eminem & Skylar Grey I Need A Doctor. To moja playlista
O.S.T.R - Początek , Slums Attack - Chcesz ( feat.Paluch) Firma - Choragiewy Grubson - Pani Rp HIFI Banda feat. Sokół - Dobra Droga
Ja tam słucham dużo rapu ale i energy 2000 gości w moich uszach
My mieliśmy hip-hop co miał nas jednoczyć nie zabić...
To dla tych, dla których Firma to tylko JP.
- "Dobre dziewczyny"
- "Nasze życie"
- "Honor i ojczyzna"
Jedna połowa kawałków firmy to JP, reszta to dno.