Witam wszystkich ogôlnie to jestem tu nowy, ale ostatnio stworzyłem intro dla mojego kanału które do złudzenia przypomina to z NFS ProStreet. Intro (+ outro) zajmuje ok 30 sekund. Wszystkie animacje i loga (Rz Razor, Korone i jej dodatki itp) wykonałem sam oczywiście montarz też.. Ogólnie teraz pracuje jedynie nad dymem:D
[movie=youtube]CAisUj_tJXQ[/movie]
Na kanale znajdziecie też spoko filmów z GTA i wg tym podobnych :D oceniajcie!
Razor
// Inventer89
Wstawiamy video do bbcode
Jeszcze dużo dodatkowych godzin pracy mnie czeka XD
Bardzo obiecująco się to zapowiada, aczkolwiek w takiej wersji "surowej" bym go za Chiny nie użył, bo po prostu widza trzeba nakarmić oczami, ale doceniam starania jak najbardziej, czekam aż wizualnie się to poprawi.
Zgadzam się z przedmówcą :)
A co sądzisz o zwiększeniu połyskliwości materiału Lambosa? (parametry związane z "mirror" ) autko wyglądałoby bardziej realistycznie :) no i może lepsza tekstura podłoża... Ale jak komp nie uciągnie, no to nie rób, żeby zwiechy nie było ;)
Wszystko nadal dopracowuje oraz poprawiam i dodaje detale do intra. Dodany zostanie dym i możliwe ze aniamacje lambo zostaną podniesione na wyższy poziom i może dodam deszcz ale nie jestem pewien czy dam rade z moim kompem
Nie jest złe, gdyby to dopracować wyszło by to mega.
Co do złudzenia nie zgodzę się, odwaliłeś niezłą robotę ALE
Shadows lvl 69
Najlepsza końcówka z koroną, animacja koła i auta jeszcze nie oszałamiająca, ale wiem jak to ciężko jest zrobić, sam ostatnio siedzę w Blenderze ;) nie mniej jest to szablon na zajedwabiste intro i outro ;)
P.S. Fajny początek modelowania Nissana ;) sam próbuję wymodelować Toyotę GT86, ale na razie cienko mi to idzie. Życzę tobie jak i sobie powodzenia w dokończeniu :D i jak wyżej napisałem - intro po kilku poprawach będzie świetnym intrem w stylu PS :)