Witam
Odebrałem dziś z media marktu pre order nfsa paybacka. Jak czytałem na ich stronce i wszędzie dla prezydenta orderowiczow miała być dodatkowa zawartość, niestety ani w pudełku ani nigdzie nie ma kodu czy czego kolwiek.
I pytanie czy ta zawartość czyli kolor Nitra i fury dodadzą się automatycznie czy w MM sprzedali mi zwykła wersje?
Może ktoś również zamawiał prezent order i wie coś na ten temat?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Ps. Gra na Xbox one
Kiedyś rzeczywiście były kody do preorderów (był. m.in. w Rivals), ale teraz wyznacznikiem jest prawdopodobnie data aktywacji gry. Czyli jeśli do Origin dodasz grę dzisiaj, powinieneś otrzymać bonusy. Jeśli jutro - prawdopodobnie nie.
Dzięki za odpowiedz.
Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało na ixie gdyż konsola nie posiada czegoś takiego jak origin.
No nic wrócę do domu zainstaluje zobaczymy :D
Siema Nie wiedzialem gdzie dodać to pytanie. Kupiłem Nfs payback w jezyku angielskim na orginie. Jaka jest możliwość spolszczenia ? bedzie moze jakiś update?
Ja akurat na PS4 ale mam ten sam problem. Preorderowałem, a również nie mam paczki :/ Czekam na pomoc.
Musisz skontaktować się ze sklepem z którego zamawiałeś pre-order, powinni wysłać ci kod który aktywujesz na xbox, ja zamawiałem cyfrowo na PC przez gram.pl, też nie dostałem tej platynowej paczki i okazało się że EA nie dostarczyło sklepom kluczy do dodatkowej zawartości na czas i stąd brak tych aut. Nie wiem jak jest z tą aktywacją więc chyba im szybciej się zgłosisz tym lepiej.
PS. może to trochę dziwne ale stworzyłem konto na stronie po to żeby to napisać :P