Czołem, wczoraj zainstalowałem grę i dla lepszego działania zastosowałem patenty z filmu od LowSpecGamer
[movie=youtube]1y9bzmvFmzI[/movie]
Owszem, działały, ale pokazu slajdów i zapadania się pod ziemię niestety nie zlikwidowały, ale akurat ja nie o tym...
Np po wyjeździe z garażu chciałem ponownie do niego wjechać, więc zawróciłem auto przodem do wjazdu i buch - ekran cały biały, jakby ktoś mi centralnie rzucił flasha w CS xD dopiero jak nawróciłem ponownie auto to znowu wszystko widziałem. To samo było przy większości miejscówek które mijałem miałem znienacka białe ekrany i się rozbijałem.
Nie wiem o co chodzi, wiem że karta Intel HD nie wyrabia, ale wiem że gra może "działać". Ale co odpowiada za to "mleko" i jak naprawić to nie wiem :/ Na razie informuję o takim zjawisku...
Przecież to cud, że ta gra Ci działa więc czego się spodziewałeś xD Wątpię, aby ktoś Ci tutaj pomógł, bo przyczyna białego ekranu jest jedna - Twój słaby komputer.
Pytanie jak i pobieranie tej gry na taki komp to bezsens, tak jak Radzio, czego oczekiwałeś? Tu raczej nadziei nima.