Mam pewne pytanie. Wiem, że do mych urodzin jeszcze trochę, ale już tak wiem co chcę dostać - GTA IV, NFS Carbon lub NFS Most Wanted. Tu me pytanie. Co wybrać? :=]
To już trochę stare gry, moim zdaniem nie ma co NFS MW, czy C brać. GTA IV jest fajne, ale masz dużo większy wybór w tych czasach :P Lepiej by było już HP 2010 albo SH2U brać z nfs'ów.
Mnie, F3, ciągnie do starszych NFS'ów. :)
Wiesz, tak się wydaje.. Dużo osób mówi, że Carbon i MW super i wgl, ale to było kiedyś. Teraz gry są inne i naprawdę Ci radzę, poszukaj czegoś nowego..
GTA IV jest nawet fajne, ale jak brać, to tylko Complete Edition, czyli z Episodes from Liberty City. W necie możesz poszukać sobie recenzji.
GTA4 na długo Ci starczy. Długa fabuła i wiele misji. Do tego możliwość wgrywania modów typu zamiana aut w grze na np. jakieś Porsche czy inne : )
Naprawdę na dłuuugo starcza więc polecam. : ) A prócz tego wiem, że nie pytasz się o to, ale polecam też MAFIE 2. Coś jak GTA4 tylko o wiele lepsze i z lepszą optymalizacją grafiki więc będzie Ci chodzić lepiej niż GTA4 : )
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
To kwestia, Demi, wgrania patcha i IV będzie mi zasuwać!
Tak jak Ci napisałem, bierz GTA IV Complete. Taka edycja jest na PC. Ja mogę tobie polecić jeszcze, tak jak Demi Mafię II, a także Saints Row 2, w które mimo kiepskiej grafiki fajnie się gra, głównie dzięki zabawnym misjom typu "Wsiądź do beczkowozu i oblej 50 ludzi".
Zależy w co chcesz grać. :P Jeżeli w dzikie wyścigi z policją, to wybieraj NFS'a, nalepiej Most Wanted. Ale jeżeli wolisz przeładowany fabularnie interaktywny film, to bierz GTA IV, zwłaszcza, że po przejściu można dokupić 2 naprawdę fajne dodatki! :)
Nie można kupić DLC oddzielnie, albo kupujesz samą podstawkę, albo EFLC, albo CE (tak jak ja). A o ile się nie mylę, to we Vladivostoku FM dalej są te rosyjskie piosenki. Mogę się mylić, to niech ktoś mnie poprawi, kto aktualnie gra w TBoGT. Poza tym gejowski klimat odczuwa się tylko w tym klubie dla gejów. (przyznaję się, raz tam byłem z ciekawości :|)
to dobra ja polecam GTA 4 bo jest świetne i na długo starcza :D oraz se można dużoooo modów wgrać :P