Witam wszystkich!
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże.
Tak więc, ukończyłem 100% gry, wygrałem wszystkie wyścigi i wykonałem wszystkie zadania. Ale nie jeździłem Outrun-ów. Dlatego nie mam odblokowanych dwóch elementów:
- graphics shop>vinyls>NFSU (Sponsor)
- Body shop>Wide Body Kits
Zacząłem grzebać w Internecie i dotarłem do informacji, że NFSU (sponsor) odblokowuje się gdy wygrasz 6 wyścigów outrun na 4 etapie, natomiast Wide Body Kits, gdy wygrasz 11 wyścigów outrun na 5 etapie. W między czasie oglądając film na yt zauważyłem, że tam nagroda na 5 etapie za wygranie jednego wyścigu to 400 dolarów.
Dlatego zacząłem grać w outruny dopiero na 5 etapie mając w zasadzie ukończoną grę. U mnie za wygranie wyścigu na 5 etapie jest tylko 100 nie jak widziałem 400 dolarów. To mi wygląda jakbym był w Outrun-ie na pierwszym etapie chociaż de facto jestem na 5. Wygrałem ponad 11 wyścigów dokładnie bilans (23-7) 23 zwycięstwa i 7 porażek. Nie ma niestety żadnego efektu ani jeden ani drugi element się nie odblokował. Może to nie chodzi o samą ilość wygranych wyścigów tylko o ilość wygranych wyścigów w danej dzielnicy. Czy może gry będę grał i grał to stopniowo będę w Outrun-ie awansował i dojdę do 4 i 5 etapu. A może chodzi o wygranie 6 z rzędu wyścigów na 4 etapie i 11 z rzędu na 5 etapie. Z niecierpliwością czekam na wasze opinie. Pozdrawiam.
Widebody i naklejki sponsorów nie są w ogóle przewidziane w trybie kariery poza jednym unikalnym widebody (11 wygranych outrun w 5tym etapie).
To w takim razie w jaki sposób mogę odblokowacć vinyle nfsu sponsor i wide body kits? Przypomnę, że za zwycięstwo w outrun-ie dostaje 100 a powinienem dostawać 400 za wygrany wyścig. Ponadto mam na razie bilans 23-7 i nawet jeden unikatowy wide body kits się nie odblokował.