heh....ja nie grałem przez neta przez co przeszedłem grę całą i miałem około 15 poziomu ściganego i 13 policji....ale już dobrze nie pamiętam.
Gry nie mam już więc statystyk nie pokażę.. Gre przechodziłem równo miernie..na co miałem ochotę taki wyścig włączałem.
Ja kiedyś przeszedłem jako policjant. Zwykłym kierowcą byłem na 12 poziomie chyba. Wolę być gliną, niszczyć, demolować i denerwować. :D Statów nie pokażę bo formatowałem kompa. teraz około 7-ych poziomów jestem gliniarzem jak i zwykłym kierowcą.
Czym się fajniej grało? To już zależy od trybów. Czasówka - ścigant, Hot Pursuit - policjant. Oboma stronami lubiłem jeździć, bez nastawienia na konkretną z nich.
Ja przeszedłem całą grę przez internet, a później niechcący skasowałem save i wszystkie levele poszły się... no. Ostatnio trochę zacząłem grać w wyścigi solo i mam gdzieś chyba 16 poziom ściganego i 8 policjanta (coś koło tego). Przegrane około 100H, wygrane wyścigi online: liczba przekroczyła 100 (statystyki zostały więc wiem).
Dużo bardziej wolę być Ściganym niż Gliną, a tutaj w liście podaję któe tryby gry lubię najbardziej, a które najmniej:
1. Hot Pursuit
2. Wyścig;
3. Wyzwanie;
4. Przechwycenie;
5. Próba czasowa.
W Hot Pursuit ja znacznie bardziej wole być ściganym. Po prostu zadania dla policji są skrajnie idiotyczne i nudne. Ściganta miałem wiec chyba 13 poziom, a gliniarza 3 chyba (tyle co w sieci sobie nabiłem:D).