Cytat
Anoax napisał(a):
W starych nfsach było info czy będzie policja czy nie. W mw był to system zero-jedynkowy. W carbonie w sumie też, bo 1 i 2 oznaczały brak policji, 3 nie jestem pewny, ale wyżej już się pojawiały zawsze, a losowość była tylko we free roamie. A i no, jak wyścig się kończył to musieliśmy uciec jeszcze policji... Jeśli policja po wyścigu by znikała od tak sobie to byłby koszmar... mam nadzieje że chociaż zostawią pościg po wyścigu... a skoro jesteśmy już przy wyścigach... to co myślicie o tym żeby do wyścigu można było wejść z poziomu garażu typu mapka jak w Carbonie?
Cytat
Anoax napisał(a):
P.S. I tak się cieszę, jeden aspekt z policją boli co prawda, ale może nie będzie aż tak źle. Ghost'si jednak czegoś się uczą na swoich błędach i starają się jakieś błędy poprawić... well... może nie te techniczne typu spadanie pod mapę itp. ale poprawia grę dodając do gry coś nowego, a przynajmniej było w tym z 2015 roku(prawdopodobnie robili to przez to, że produkcja gry jest rozciągnięta na 2 lata(czyli mieli dodatkowy rok bez gry więc musieli go jakoś wykorzystać... nie wiem czy w poprzednich nfsach były takie "aktualizacje" jak w NFS'15, może ktoś mnie olśni?). Powtórzę się, więc może nie będzie aż tak źle? ^^
Cytat
SlavicBoy napisał(a):
To niech przeloza premierę na później - mało to gier było przesuwanych w celu dopracowania? Pierwsze z brzegu chociażby Gran Turismo Sport miało kilka obsuw. Ghost games to małe studio i niecałe 2 lata to za mało dla nich na zrobienie naprawdę satysfakcjonującej gry wiec lepiej jak przeloza premiere nawet o rok i cykl wydawniczy będzie co 3 lata, ale gra będzie naprawdę dopieszczona.
Cytat
Radon napisał(a):
No popatrzcie, twórcy są głupi i jeszcze na tym zarabiają, SlavicBoy jest mądry, a za bicie piany nawet grosza nie dostanie.
Twórcy jako jedyni na świecie w tym momencie mają grywalną wersję NFS Payback i raczej wiedzą co z tym zrobić, reszta bulwersuje się tak naprawdę wała wiedząc. Jak już gra trafi w ręce graczy to w praniu wyjdzie czy rozwiązanie jest dobre czy złe i wtedy pewnie w Ghost ocenią czy należy to zmieniać w aktualizacji. Na razie krzyki graczy to tylko krzyki i z tym się pogódźcie. A już obrażanie twórców na tym etapie to szczyt niewdzięczności.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.