Cytat
MadaFaster napisał(a):
Bo może być tak że jedna osoba podkładała kilku postaciom głos i pomodyfikowali barwę głosu za pomocą programów, kto wie :p
Cytat
MadaFaster napisał(a):
Cytat
Inventer89 napisał(a):
My gracze mówimy, że chcemy speedlisty, ale nam chodzi o ich zawartość, czyli nie 4-5 rodzajów wyścigów, tylko wyzwania typu najdłuższy drift, najdalszy skok, największa prędkość przy danym fotoradarze... Skoro mamy tak rozwiniętą policję, to mogłyby być zawody w rozwalaniu jak największej liczby radiowozów lub punktowanie ich uszkodzeń.
Czy ja wiem czy rozwalanie policji by było takie dobre w ramach zawodów speedlist? Moim zdaniem te aktywności co były w MW12 wystarczą, czyli to co wymieniłeś + czas parkowania w danym punkcie, ilość wyminięć itp
Cytat
Inventer89 napisał(a):
My gracze mówimy, że chcemy speedlisty, ale nam chodzi o ich zawartość, czyli nie 4-5 rodzajów wyścigów, tylko wyzwania typu najdłuższy drift, najdalszy skok, największa prędkość przy danym fotoradarze... Skoro mamy tak rozwiniętą policję, to mogłyby być zawody w rozwalaniu jak największej liczby radiowozów lub punktowanie ich uszkodzeń.
Cytat
Radzio napisał(a):
Jeśli mam być szczery to jak patrzę na te filmy na YT, gdzie grają na Ultra ustawieniach to na mnie grafika robi wrażenie Boję się momentu odpalenia gry na PS4 - ale może nie będzie tak źle xd
A wracając jeszcze do multi... Kiedy gracze chcieli powrotu SPEEDLIST to mieli na myśli Most Wanted 2012. To był najlepszy multi w historii NFS. Czy Ghost tego nie rozumie? Super, że w ogóle dodali te speedlisty w NFS 2015, ale nie o to chodziło. W Payback znowu to samo. MW '12 dawało mega fan, ciekawe wyzwania i tryby. To był najmocniejszy element tej gry.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.