Cytat
Macio1211 napisał(a):
>europejska wersja
>2 możliwości języka chińskiego
Wybierz jedno.
Cytat
Macio1211 napisał(a):
Cytat
Inventer89 napisał(a):
Cytat
Macio1211 napisał(a):
Cytat
Inventer89 napisał(a):
Kupowaliście na polskim Origin? Cena była w złotówkach?
Mieszkam na terenie niemiec, nie moge zaplacic w złotówkach. Gra na polskim origin ale zaplacone w euro
Płaciłeś w Euro, więc zapewne dostałeś wersję przeznaczoną na rynek krajów z Euro (swoją drogą pytanie czy miałeś wybór języka podczas kupowania?), mimo że korzystałeś z polskiej wersji sklepu. Jest to pewnego rodzaju zabezpieczeniem zysków firm. W ten sposób gracze z bogatych krajów nie mogą kupić gier w swojej wersji językowej w krajach, gdzie są one tańsze. To robią praktycznie wszyscy producenci gier: EA, Ubisoft, Rockstar czy CD RED. Dzięki temu kilka lat temu polskie wersje gier były zazwyczaj są tańsze od tych ze strefy Euro.
Podczas kupna nie miałem ale podczas instalacji tak i tam nie było polskiego do wyboru. Lecz to było już po zakupie.. Napisałem do EA, ciekawe co odpowiedzą.
Cytat
Radzio napisał(a):
Specjalnie odpaliłem Paybacka. Wygrałem wyścig terenowym Subaru, kartę wysłałem do garażu. Przesiadłem się do terenowego VW Beetle, pojechałem do sklepu i karty nie ma. A dla Subaru już jest.
Następnym razem upewnij się zanim wprowadzisz w błąd innych.
Cytat
przemytnik1905 napisał(a):
Macio Jak coś to napisz co odpisali ja mialem do nich dzwonić bo tam jest nr telefonu.
Cytat
Milex1977 napisał(a):
Problem z rodu 2015, renderowanie mapy (a dokładnie jej brak).
Zauważyłem że teraz kiedy jest problem z wczytywaniem drogi to gra ma ścinki po to żeby zdążyła załadować mapę. Mam nadzieję, że po zmianie karty graficznej czegoś takiego nie będzie.
Cytat
Radzio napisał(a):
Czyli według Ciebie mogę zdobyć kartę poziomu 18, wysłać ją do garażu a następnie zamontować w aucie z częściami poziomu 1? NO CHYBA NIE
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.