Re: Need for Speed Payback - ogólnie Wszystkie samochody mam już powyżej poziomu 350 i nie potrzebowałem mikrotransakcji. Po prostu trzeba mądrze zarządzać swoimi funduszami! Oprócz wyścigów, zbierając wszystkie aktywności poboczne dostajemy kase, do tego wyzwania codzienne i paczki dostaje się dość często i regularnie. Polecam losowanie części i tutaj też trzeba robić to mądrze i zastanowić się co jest nam potrzebne.
Jeśli chodzi o powtarzanie wyścigów to muszę przyznać, że tak - powtarzałem. Ale nie za dużo i w dodatku są takie, które zajmują 2 minuty. Z resztą to był mój kaprys, bo miałem wystarczająco gotówki, aby kupić lepszy wóz, ale wolałem ulepszyć słaby relikt
Aha - no i nawet jakby ktoś znalazł się w d*pie, że nie miałby kasy ani żetonów a samochody byłyby za słabe to jest rozwiązanie. Przełączamy na poziom łatwy i wyścig autem słabszym o 100 lvl jest prosty. Przykładowo miałem auto 240 a rekomendowane było 350. Na łatwym wygrałem i dostałem kartę poziomu 15, gdzie w aucie miałem jakieś 9 i 10. Powtórzyłem 3 razy taki wyścig i odbiłem się od dna - auto momentalnie przybliżyło się do poziomu 300, potem kupiłem i wylosowałem trochę części i gotowe. Ale tak jak wspomniałem wcześniej - nie musiałem tego robić, bo miałem ok 300 000 gotówki i spokojnie mogłem kupić kozacki samochód.
Przechodzę grę na poziomie trudnym i momentami było naprawdę ciężko. Ale jeśli mam dać jakąś radę to eksplorujcie mapę, bo za wszystko są profity i zaliczajcie wyzwani codzienne. Przechodząc wyścig jeden po drugim faktycznie można popaść w mały kryzys.
Połączony z 16-11-2017 10:11:
W najnowszej aktualizacji
progresja (kupowanie i ulepszanie auta) zostanie poprawiona. Za wyścigi dostaniemy więcej kasy a części w sklepie będą bardziej atrakcyjne. Jest też sugestia od graczy, aby losowane karty po wyścigu zawsze były lepsze/równe do tych, które mamy w aucie.