Cytat
Radzio napisał(a):
Jak wejdziecie w mapę do przełączcie na widok miejsc (stacje, salony i garaże) wtedy mapa jest najmniej zatłoczona ikonkami. Wszyscy kierowcy krążą po całym Fortune Valley. Jeśli chodzi o Klub 1% to 2 kierowców jest w mieście, jeden w górach i ostatni na północy w kanionach. To samo z Kompanią Ryzykantów - są zarówno w górach jak i w mieście.
Cytat
michciu1907 napisał(a):
Cytat
Xazez1994 napisał(a):
Panowie też macie może problem że nie ma 2 kierowców z drużyny 1%? Jest tylko jesse i Lindsay a 2 brakuje nie jeżdżą Wogo :/
Napotkałem ten problem, z tym że u mnie brakuje jednego kierowcy o nazwie Cletus z Kompanii Ryzykantów
Cytat
michciu1907 napisał(a):
Cytat
Xazez1994 napisał(a):
Panowie też macie może problem że nie ma 2 kierowców z drużyny 1%? Jest tylko jesse i Lindsay a 2 brakuje nie jeżdżą Wogo :/
Napotkałem ten problem, z tym że u mnie brakuje jednego kierowcy o nazwie Cletus z Kompanii Ryzykantów
Cytat
Inventer89 napisał(a):
Pytanie do graczy, którzy mają już za sobą sporo godzin: czy kupiliście karty Speed za prawdziwą kasę i jak oceniacie ten element gry?
Ja uważam, że EA poszła tu o krok za daleko - od strony tuningu podzespołów wygląda jak World (z naciskiem na wyciąganie kasy), a mogli dać taki jaki był w NFS'15.
Cytat
Radzio napisał(a):
Wszystkie samochody mam już powyżej poziomu 350 i nie potrzebowałem mikrotransakcji. Po prostu trzeba mądrze zarządzać swoimi funduszami! Oprócz wyścigów, zbierając wszystkie aktywności poboczne dostajemy kase, do tego wyzwania codzienne i paczki dostaje się dość często i regularnie. Polecam losowanie części i tutaj też trzeba robić to mądrze i zastanowić się co jest nam potrzebne.
Cytat
Xazez1994 napisał(a):
Cytat
Gregi napisał(a):
Inventer polecam:
[movie=youtube]FSX85beuhoA[/movie]
Tak jak w materiale - warto po prostu losować przy użyciu żetonów i nie kupować części - są drogie i nie ma za bardzo sensu ich kupować. Jak dla mnie system nie jest tak zły jak się może wydawać, choć oczywiście lepiej by było żeby nie było mikropłatności. Gdyby było jak w NFS'15 ciężej by było wprowadzić mikrostransakcje.
Cytat
Kakarotto18 napisał(a):
Dubbing rzecz, która jest trochę śliska jednak mi się podobał poza momentami w cutscenkach kiedy ruchy nie zgadzały się z mową, kole to woczy, jednak wiem że taki urok dUbbingu, jednak minusem jest tu opiekunka na siłe próbuje być (jak to ubrać w słowa) seksowna?(nie mogę znaleźć innego dobrze pasującego słowa, tylko to mi jako tako pasuje, chociaż to dalej nie jest to) takim minusem na marginesie jest usunięcie Crossa z misji przesyłki w Bonneeville(o ile dobrze pamiętam nazwę misji)
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.