Re: Need for Speed Payback - ogólnie
Mogą dodać jeszcze 20 samochodów. I co z tego? Niestety, ta gra ma masę innych problemów, które są w mechanice i jest za późno aby to zmienić. np. system tuningu za pomocą kart, system jazdy - drifitng to porażka, a normalne wyścigi są idiotyczne, szybciej jeździ się driftując w zakrętach, zamiast normalnie w nie wchodząc. Policja to tez porażka, bo automatycznie przestają cie ścigać po przekroczeniu określonego punktu. Mikropłatności też nie powinno być. Nie po to kupujesz grę za ponad 200 zł., żeby jeszcze do niej dopłacać. I tak wiem, nie trzeba dopłacać do tej gry, aby ją bez problemu przejść. Ale mimo wszystko, to raczej niedobrze świadczy o EA.
Przez ostatnie kilka lat nic się nie zmieniło. EA jak doiło, tak doi klientów, bo są debilami (tak jak ja, bo kupiłem tę grę). Ale abstrahując od tego wszystkiego, najgorsze jest to, że mają głęboko gdzieś klientów i nie słuchają naszych sugestii. I tego najbardziej nie rozumiem. Masa ludzi chce gry NFS w stylu MW 05', Underground, Pro Street. Wszyscy wiedzą, żeby się to sprzedało, a my bylibyśmy zadowoleni, a oni i tak wciskają gnioty. Mam wrażenie, że co roku mają zebranie na którym zakładają się między sobą, że w tym roku zrobią jeszcze większe gówno, a i tak będzie się to sprzedawało. Póki co im się to udaje. Jak dla mnie ta seria sięga, a raczej już sięgnęła dna. Pozostaje się cieszyć poprzednimi częściami i żyć przez ich pryzmat. No ale nic, kończę swój wywód, który nic nie zmienia i idę się rozglądać za innymi grami.