Re: Need for Speed Payback - ogólnie Speedcross przeszedłem w mniej niż 2h. DLC oceniam pozytywnie - zawody są ciekawe, dużo się dzieje: w jednym wyścigu mamy prędkość, drift, off-road i niszczenie skrzynek. Poprawiałem 2 wyścigi przez niezaliczenie checkpointów. Mimo, że zawody nie są na czas, to jeśli długo nie przejeżdżamy przez checkpoint, uaktywnia się odliczanie do końca zawodów i mimo uzyskania wymaganego wyniku, nie ma zaliczenia. Zawody przeszedłem na średnim z dużą nadwyżką punktową, ostatni wyścig na trudnym za pierwszym razem, więc szału pod względem trudności nie ma. Podczas zawodów jesteśmy tylko my i tor, więc odpada losowość spowodowana zachowaniami przeciwników czy ruchu ulicznego - trochę szkoda, bo to zawsze jakiś dodatkowy element losowy.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Na znalezienie Mazdy mamy jeszcze tydzień. Ciekawe jak potem będzie dostępny ten wóz. Na stronie głównej uruchomiliśmy deadline dotyczący RX-7.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie mają niby dawać wskazówki na twitterze gdzie to rx7 jest ale nic nie podają, jeszcze nie znalazłem :/
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.