Re: Need for Speed Payback - ogólnie Szukaj RX7 pod budową w mieście przy kolumnie wiaduktu ja tam właśnie ją miałem a wszyscy też gadali że jest na stacji benzynowej
Re: Aktualizacja NFS PayBack. Błąd wersja Delux Mamy wiadomości m. in. od graczy z Holandii, Finlandii oraz Szwajcarii, że błąd na PS4 został już naprawiony!
Co musicie zrobić? Koniecznie sprawdźcie dodatek w sklepie zarówno na konsoli (przez aplikację PS Store) jak i na stronie internetowej (na PC). Na początku może wyświetlać cenę, ale po kliknięciu powinna zamienić się na przycisk "pobierz".
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Dziwne, aktualizacja Speedcross się wgrała, bo masz niebieskie żetony. A tę wczorajszą aktualizację (ważącą niecałe 200 M zainstalowałeś?
Re: Aktualizacja NFS PayBack. Błąd wersja Delux Jak go wyszukuje to mam za 33zł do kupienia tak samo w grze /sklep mam go do kupienia.
Plik aktualizacyjny miałem.
Nawet jak chce kupić z sekcji gry dodatek z czystej ciekawości to ładuje się sklep oko 5-7 min poczym mam komunikat że "wystąpił błąd" bądź "Sklep jest niedostępny" a z menu PS4 wchodząc do PS Stare jest wszystko normalnie.
Re: Aktualizacja NFS PayBack. Błąd wersja Delux A jak wyszukasz dodatek na PS Store to jest on dostępny do pobrania za 33 zl czy za darmo? Pobierałeś go w ogóle czy tylko plik aktualizacji?
Re: Aktualizacja NFS PayBack. Błąd wersja Delux Wylogowałem się z konta wgl z PSN i zalogowałem na nowo. Sprawdziłem dokładnie co do gry dodatki instalacje aktualne aktualizacje wszystko się zgadza fajnie. Tylko dalej mam to samo Nie wiem może podziała usunięcie i zainstalowanie go na nowo NFS PayBack o ile można tak zrobić jak gra jest kupiona na PS-Store czy nie usunę go na dobre ^.^
Jestem zielony co do takich spraw "niestetowalem"
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.