Cytat
VeeiNs996 napisał(a):
Witam, mam dosyć dokuczliwy błąd, a mianowicie chodzi o wolno wczytujące się tekstury, winyli po uruchomieniu gry nie ma wgl tak samo gdy wejdę do online, podczas każdej gry w online mam gołe auto, a w trybie fabuły pomaga powrót do garażu, tam co prawda winyle się wczytają (bardzo powoli) i po wyjściu z garażu winyl jest. Dotyczy to również wczytywania detali na świecie. Gram na Xboxie i dodam, że w innych grach takiego problemu nie ma. Liczę, że w końcu coś z tym zrobią bo podczas grania online to bardzo denerwuje.
Edit///
Dodam jeszcze, że pierwszy raz zrobiło mi się to gdy podjechałem do wyścigu nie tym autem co trzeba (inną konstrukcją) i gdy kliknąłem "zmień samochód", auto spadając z nieba pojawiło się bez winylu i od tamtej pory mam właśnie ten problem. Reinstall gry nie pomógł.
Cytat
Bulgarinho1 napisał(a):
Czy może mi ktoś powiedziec gdzie kupuje sie auta do wyscigow? Mam salon do driftow do terenowych do dragow i do ucieczek a gdzie kupic auto do wyscigu
Cytat
Beast69Pl napisał(a):
siema. co tam u was ? przeglądając Yt natrafiłem na filmik od panthy z nissanem skyline'm gtr 2000. możliwe że jest on już dostępny na konsolach ? kiedy pojawi się na pc ??
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.