Re: Need for Speed Payback - ogólnie Slavic, nie wiadomo czy będą kolejne DLC, A jeśli będą (bo raczej będą), to nie wiadomo czy będą wchodziły w skład Deluxe, tak jak wspomniał Gregi. Kakarotto, nie dało się zniszczyć radiowozów w NFS 15.
Kakarotto18 Odpowiedział(a) w PS4 Problem
7 lata temu ( 12-02-2018 17:56 )
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Tak jeszcze odnośnie PB to nawet jak dodadzą otwarte pościgi to i tak nie będą one dla mnie tak emocjonujące. Dlaczego? Przez mapę jaką jest Fortune Valley, ponieważ nie ma tu żadnego miejsca w którym można by mieć perfekcyjną ucieczkę(coś na wzór torów w MW '12). Policja również nie jest tak satysfakcjonująca jak nawet w 2015 tam satysfakcją było zniszczenie 1 radiowozu(mój rekord to 15). Ja też odłożyłem PB na półkę po przejściu jej na 100%(35h) i wracam do niej tylko po to by znajdywać nowe samochody, a w 2015 spędziłem 100h w Rivalsie ~300h a w MW 2012 >400h(w singlu).
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Skąd wiesz że Deluxe zapewnia wszystkie dodatki? Wspomnianym w jego opisie pakietem misji fabularnych mógł być dodatek Speedcross i może już nie obsługiwać więcej dodatków
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Wgl to zagralem sobie dzis sprint dookola mapy, gralem sobie na izi i odstawilem rywali, no to stanalem przed meta i czekalem
Po pewnym czasie stania wyswietlila mi sie infornacja ze przegralem xD
Re: Need for Speed Payback - ogólnie No dawali w ramach ceny wersji deluxe czymś to deluxe musiało się wyróżniać na tle zwykłej edycji usprawiedliwiajac wyższa cenę
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Ludzie żal mi was dopiero jest 4 miesiąc od premiery gry która ma być wspierana jeszcze długo więc nie wszystko dadzą od razu kolejnym celem jest nowr dlc i policja w jeździe swobodnej i ja osobiście wolę aktualizację co 2 miesiące niż wszystko rzucone hurtem i zapomnienie o grze. Cieszy ulepszenie snapshota bo osobiście bardzo dużo zdjec robię na moja stronę na fb i przyda się dopracowanie
Re: Need for Speed Payback - ogólnie A myslisz ze ja bede w to grac? Wiele innych czynnosci moge robic , a dopoki nie ma The Crew 2 to gra niech sobie jest na dysku. Pozniej sprzedam konto. Juz lepiej sobie pograc w MW12 na multi czy chociazby fabule MW05, a Payback to gniot. Myslalem ze nic nie pobije NFS15 ale jednak sie mylilem. Diabel skusil kupic PS4, gdybym nie szanowal pieniedzy juz dawno gralbym w FH3 na XO
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Ta aktualizacja AllDrive to jakis zart. Swobodna jazda moze byc sensowna, ale to tyle. Nowe kolory dymow i neonow? Ulepszone menu i ulepszony snapshot? XD Boze Ghost Games to taka amatorka ze powinni juz naprawde skonczyc wspierac NFSa bo tylko wstyd przynosza. Speedlist zmienic lekko by dac opcje duchow i usuwania cywilow, polepszyc netcode. Nie lepiej dodac byle co, zeby nie bylo ze nic nie robia. Obstawiam jeszcze jeden update i nareczka. Kupilem deluxe bo bylo napisane ze bda pakiety misji dodatkowych a dali tylko jedno rozszerzenie. Need for speed juz upadl. Czekam tylko na the crew a pozniej do zyda Payback
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.