Re: Need for Speed Payback - ogólnie samochody będą płatne nawet dla posiadaczy deluxe, ale faila i tak zaliczyli ludzie prosza od dawna o alfe giulie stingera i urusa a ci jak zwykle głusi może na nfs'a 2019 zmadrzeja.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Ale mam buga xD mogę sprzedawać samochody porzyczone z multiplayera
Gregi Odpowiedział(a) w DLC
7 lata temu ( 19-03-2018 19:04 )
Re: DLC Nie tylko EA straciło licencję na Toyotę, prawie wszystkie studia i wydawcy potrafili licencje na Toyotę, tylko Gran Turismo Sport zachowało/otrzymało licencję. Ogólnie Toyota zmieniła swoją politykę reklamowania marki i udzielania licencji dla gier.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Jest wyraznie napisane, ze dla tych co grali w nfs15.nie musza go miec, wystarczy ze tam sie logowali z konta origin CZYLI PO PROSTU JESLI NFS15 widzial tam Wasze konto..
Re: Need for Speed Payback - ogólnie wydaje mi sie ze bedzie potrzebne trofeum za ukonczenie tej i tej gry, albo jesli ukonczyles eddies challenge w 2015 to tu dostajesz go od razu
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Firebird i Aston DB5? :O to zaskoczyli. Oby były na 399 - kijowo, że jedynym starym muscle na 399 - nie licząc wraków - jest Cuda. No i żeby były ślicznie płatne dla wersji zwykłej i darmowe dla Deluxe. Bo jakby dla Deluxe były płatne to czułbym się wyruchany dopłacając za brak contentu.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.