Inventer89 Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 24-05-2017 20:01 )
Re: Lista samochodów I tak dużo powiedziałem - bo wszyscy myślą, że to BMW posmarowało
MadaFaster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 24-05-2017 18:58 )
Re: Lista samochodów Można jaśniej?
7 lata temu ( 24-05-2017 18:42 )
Re: Lista samochodów Na Audi bym nie liczył - dowiedziałem się, dlaczego jej nie było w NFS 2015 i jeśli utrzymają swoją strategię, to i w tym roku jej nie ujrzymy.
7 lata temu ( 24-05-2017 17:42 )
Re: Lista samochodów Carrerę GT może nie :/ Wystarczy że w FH3 robią z nich Tree Huggery xD
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 24-05-2017 17:22 )
Re: Lista samochodów Mają fajną bazę z poprzedniej odsłony, teraz wystarczy ją uzupełnić. Na pewno muszą się pojawić stare, klasyczne muscle. No i wielki nieobecny czyli Audi. Mam nadzieję, że lista aut w najnowszym NFS przekroczy setkę.
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 24-05-2017 15:08 )
Re: Lista samochodów Radzio - może nie całą, bo nie wiadomo jak z licencjami - ale większość na pewno.
Brakuje kilku nieobecnych marek - Maserati, Jaguara i Aston Martina. Poza tym, Ford GT, Vette C7 (i C2 przydałoby się załapać), Merc SLR, Carrera GT (i w ogóle więcej Porsche), McL 720S... Stare Plymouthy, Pontiac GTO, Lexusy IS/LF-A - któż by tym nie jeździł?
7 lata temu ( 23-05-2017 15:12 )
Re: Lista samochodów Albo Civica Si Coupe, bo hatch mi nie leży xP
Chad_MC Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 23-05-2017 15:10 )
Re: Lista samochodów W nowym NFS miło byłoby zobaczyć Mitsubishi Eclipse 95'-99'. Dawno go nie było.
7 lata temu ( 23-05-2017 15:09 )
Re: Lista samochodów Jak mają przenosić auta z poprzedniego NFS to i pewnie nowe części dodadzą. Nie mogę się doczekać Hondy S2000 w najświeższym bodykicie od Pandem <3
7 lata temu ( 23-05-2017 14:54 )
Re: Lista samochodów I bardzo dobrze! W końcu powstał silnik, który jest tylko rozwijany, a nie co jakiś czas tworzony nowy. Samochody w NFS 2015 są piękne i nie ma potrzeby tworzenia ich ponownie i nagrywania dźwięków, przynajmniej jeśli chodzi o starsze modele, bo wiadomo że coroczne liftingi np. BMW powodują, że przynajmniej część modeli musi powstać od zera.
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 23-05-2017 13:32 )
Re: Lista samochodów Ben wspominał na reddit o przeniesieniu samochodów z poprzedniej odsłony. Nie będę zaskoczony jak w najnowszym NFS zobaczymy cała caliste z 2015
laster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 23-05-2017 13:14 )
Re: Lista samochodów Mazda RX8 i Porsche 911 GT3 <3
7 lata temu ( 23-05-2017 13:00 )
Re: Lista samochodów Zapraszam do dyskusji o samochodach w NFS 2017. Oficjalna lista samochodów jest dostępna tu. Może macie jakieś modele, które byście chętnie zobaczyli w nowym NFSie?
Re: Need for Speed Payback - ogólnie W sumie nie wiem kto mógł potraktować te filmiki o niby alfie jako poważne xd przecież widać że ekran powitalny jest zerżnięty z NFS'15, a przecież jednak kolejne NFSy z lekka różniły się stylem GUI
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Jaki bullshit w internecie o tym NFS Red Line Nie ma absolutnie żadnego dowodu na potwierdzenie tej nazwy. Czerwony awatar to jedyna poszlaka w tym momencie xd No i niby pojawia się "czerwona linia" po podkręceniu kontrastu tła NFS.
Ben Walke napisał na reddit, że Red Line nie jest tytułem nowego NFS - oczywiście mógł kłamać XD
Nie wykluczam tej nazwy, coś może być na rzeczy, ale dlaczego ludzie od razu tak się nakręcają i wszędzie o tym piszą
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Czekam na negatywnego antagonistę, chcę kogoś pokonać, dać mu w kość,a nie tylko jeździć z ziomkami. Jazda z ziomkami też powinna być w NFSie, ale ktoś wrogi również powinien być. No zobaczymy co to będzie
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Ja myślę, że to jakaś kontynuacja NFS '15. Jakaś "mroczna".
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.