Re: Need for Speed Payback - ogólnie Ja jestem przekonany, że EA im nie płaci Już przy NFS 2015 zaprosili pewnych jutuberów do współpracy - dają im możliwość przetestowania gry w zamian za informacje co im się podoba a co nie. No i filmiki na YT to dodatkowa promocja NFS, ale też ich kanałów więc obie strony zyskują.
Chcieli być bliżej graczy więc to realizują. No i trzeba zaznaczyć, że nie są to przypadkowi ludzie, wybrali tych, którzy nagrywali już wcześniej NFSy i inne gry wyścigowe.
BlackPanthaa strasznie się nakręca i podnieca więc jego słowa trzeba traktować z przymrużeniem oka. Z drugiej strony, wszyscy mówią jednym głosem - fizyka jest lepsza więc coś w tym musi być
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Samo to że ma dostęp do przedpremierowych wersji gry świadczy o wyjątkowym stosunku EA wobec niego, jednakże radzę sobie przypomnieć czasy, gdy BlackPanthaa pluł jadem na Rivalsa, #CraigItUp i tak dalej.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Ten koleś mówił to samo przy NFS 2015 pamiętam bo ogladalem jego filmy przed premierą gry. On jest chyba opłacany przez EA
Re: Need for Speed Payback - ogólnie No i właśnie o tym mówiłem - trochę więcej wiary! Ghost już udowodnił, że słucha graczy więc poprawią wszystko co było złe w poprzedniej odsłonie. Myślę, że on tu trochę przesadza, ale wszyscy jutuberzy mówią, że jest lepiej
Nie mogę słuchać już komentarzy typu "w Underground i MW 2005 był najlepszy model jazdy". Gówno a nie najlepszy za przeproszeniem Wracając do wideo - dobrze, że wspomniał o tym drugim pokazie dla wybranych. Mam nadzieję, że w pierwszej połowie lipca dostaniemy te materiały.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Naprawdę powinni poprawić motyw z tą ciężarówką, bo jest to po prostu irytujące jak bardzo fantazja ich poniosła. TIR zapycha szybciej niż cokolwiek innego w grze, rozumiem że to nie symulator jazdy autem, ale też bez przesady w drugą stronę. Podobają mi się natomiast te kamery kinowe przy eliminicji mafii, nadają dynamiki grze. Mam nadzieję, że nie usuną ich bo już wiele narzekań na to jest, a znowu bez ich te misje nie będą jakoś specjalnie ciekawe.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie "dwa" - tego nie wiemy jeszcze
[movie=youtube]7THRTt1PAfU[/movie]
Niby ten sam gameplay, ale kierowca nie jedzie tak jak wszyscy (trochę gorzej XD) - nowe spojrzenie na fizykę. No i dźwięk jest w 100% z gry, dobrej jakości.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Mnie żenuje ta wysoka prędkość ciężarówki, przecież to jest idiotyczne. Zamiast się tak ośmieszać powinni zrobić tak, że ciężarówka jedzie normalną prędkością typową dla TIRów, a po prostu oponenci są zajadli i nie dają nam się do niej zbliżyć przez większość czasu, ewentualnie jedzie gdzieś ona daleko w znacznej odległości i musimy ją dokonić załóżmy na odcinku 10 km, ale nie tak jak oni to zrobili. To powinno się zgłaszać EA i Ghostom do poprawy!
Dwa - czy te skrypty są tak sztywne, że misje fabularyzowane da się zaliczyć sztywno narzuconym autem jak Mustang czy też np. będzie można ją zrobić Beetle'em?
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 15-06-2017 11:02 )
Re: Lista samochodów Gucio wygrał ale narazie nie do potwierdzenia w 100%.
MadaFaster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 15-06-2017 10:09 )
Moje badanie nt. auta w tle (oznaczone pomarańczową ramką):
Wy strzelaliście że to Hemi Cuda czy Pontiac GTO Judge. Ja myślę że to Mercury Cougar z '68
Mercury i GTO mają charakterystyczne "nosy" na środku przedniego pasa, ale nie zgadzała mi się linia okien przy 1. i 2. screenie. Dopiero przy 3. zaczęło się bardziej przechylać w stronę Cougara mimo że przód jest ciut bardziej uwypuklony (stawiam że to jakieś aftermarkety troszkę zmieniły wygląd :p ) Plymouth Hemi Cuda natomiast ma tylko klin pośrodku dzielący grill na dwie części, i nie wystaje jakkolwiek poza linię :p
Więc po raz drugi możemy zawitać markę Mercury w NFS (pierwszy raz był w NFS Motor City)
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 15-06-2017 00:51 )
Re: Lista samochodów Audi S5 Sportback nowe i Buick GNX są. Inna sprawa - tamto w tle to na bank nie jest Hemi Cuda. Może po prostu drugi Charger w tle?
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Fantastyczna wiadomość!
MadaFaster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 14-06-2017 22:26 )
Re: Lista samochodów Nie wiem jak ty możesz widzieć w tym pontiaca czy challengera? Grill ma cały chromowany i jest lekko wybrzuszony, a z tego jak dobrze pamiętam, to taki miał mercury cougar :p
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.