MadaFaster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 26-07-2017 20:24 )
Re: Lista samochodów No to nie kupisz, Jezusie Nazareński, jak nie ty to kto inny Cię wyręczy w zakupie "twojego" egzemplarza :v
Co do aut i ich modów - ciekawi mnie jak będzie wyglądała rotacja części do zakupu? :p
SlavicBoy Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 26-07-2017 20:04 )
Re: Lista samochodów Ja liczę na minimum 100 aut inaczej tego nie kupię tym bardziej, że cena nie jest niska - ponad 300zł za deluxe
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 26-07-2017 19:43 )
Re: Lista samochodów Szkoda, że wraków będzie tylko 5... Była to bardzo zapowiadana nowość, a ich liczba nie powala. Niestety, może to być związane z niedużą carlistą. Ale furki ujawnione w trailerze są supcio i pod względem różnorodności carlisty z pewnością Duchy nas nie zawiodą! Co w sumie jest najważniejsze
7 lata temu ( 26-07-2017 19:39 )
Re: Lista samochodów Na dzisiejszym trailerze był Civic. Z Siekierą ogarnialiśmy auta z wideo i mogę z pewnością powiedzieć że był tam CTR :v
Gregi Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 26-07-2017 19:31 )
Re: Lista samochodów No jak z miesiąc temu to raczej nie Civic, nie ma opcji, chyba na fake'a natrafiłeś, nie ma żadnego oficjalnego screena z Civiciem, możesz przeczesać https://www.ea.co...-for-speed od początku do końca.
7 lata temu ( 26-07-2017 19:20 )
Re: Lista samochodów Był na pewno pamiętam dobrze, znam się na autach i wiem co widziałem był rzut z lotu ptaka jakby, screen zrobiony nocą. Ciekawe jak z SUVami bo dopiero pokazali jednego, a liczę na co najmniej jednego od każdego ważnego producenta
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 26-07-2017 19:16 )
Re: Lista samochodów Z pewnością będzie ich dużo, bo będzie nawet salon samochodowy im poświęcony
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 26-07-2017 19:15 )
Re: Lista samochodów Miesiąc temu widziałeś screena z NFS Payback z Hondą Civic? XD Chyba dałeś się nabrać, bo takiego screena nie ma i nie było w sieci. I nawet tego nie podważaj, dam sobie rękę uciąć za to.
7 lata temu ( 26-07-2017 19:08 )
Re: Lista samochodów Nie znajdę tego teraz już to było z miesiąc temu , ale widziałem screen z nowym Type-R w szarym macie i gdzie ty niby liftbacka widzisz w Civicu skoro to hatch?! Jest jeszcze sedan, ale to inna bajka... No i nowy Civic już jest w wersji seryjnej od kilku miesięcy więc to nie problem skoro w NFSach debiutowały często zupełnie nowe auta. Liczę, że będzie dużo hot hatchy w tym nowy Renault Megane RS byłoby super
7 lata temu ( 26-07-2017 18:03 )
Re: Lista samochodów Siekierka, najnowszy Civic Type-R był już testowany np w Auto Świecie, więc spokojnie może wylądować w grze
Siekierka Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 26-07-2017 17:58 )
Re: Lista samochodów Ale tamta linia boczna, linia szyb, wysoka płaska linia przodu mówiły że to generacja z 2015/16. Czyli w sumie owa, bo dalej jest w sprzedaży.
7 lata temu ( 26-07-2017 17:23 )
Re: Lista samochodów No to czyli dadzą Concepta, proste. Mało było tego typu zabiegów jak chociażby w Carbonie (Challenger, Camaro), w ProStreet (to samo + GT-R)?
7 lata temu ( 26-07-2017 17:18 )
Re: Lista samochodów SlavicBoy to dawaj screena. Nowy Civic to liftback, tam ewidentnie widać hatchbacka. Zresztą OWA generacja Type-R jeszcze w salonach nie wylądowała...
Radzio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 26-07-2017 17:11 )
Re: Lista samochodów Zawsze liczba aut jest tajemnicą xd 5 wraków po 4 części to 20 znajdziek więc całkiem spoko. Muszą coś zostawić na "darmowe aktualizacje"
Chevrolet bel air 1955
Ford mustang z 1965
Nissan fairlady ZG 1971
Chevrolet C10 stepside pickup 1965
Volkswagen beetle 1963
7 lata temu ( 26-07-2017 17:08 )
Re: Lista samochodów Malo tych wrakow tylko 5 :/ ile w sumie będzie aut i jak duza mapa to ukrywają tzn ze nie będzie ciekawie!
7 lata temu ( 26-07-2017 16:50 )
Re: Lista samochodów Samochody-wraki są podane w newsie o wrakach na oficjalnej stronie. Nie chce mi się przepisywać tylko wam podaję gdzie można znaleźć.
7 lata temu ( 26-07-2017 16:09 )
Re: Lista samochodów Na pewno będzie Civic Type-R OWEJ generacji bo widziałem na jednej stronie nfs screena
7 lata temu ( 26-07-2017 14:47 )
Re: Lista samochodów Nowe auta na carliście w związku z trailerem!
Jaguar F-Type i BMW M2 - widać jak byk gołym okiem
Mercedes A45 AMG - granatowy w garażu za Nissanem 350Z jak jest pokazany tuning (tamto żółte to GT3 RS)
Mercedes AMG GT - jest za Jaguarem F-Type, biały, gdzieś po 1 minucie
911 Carrera S (991) - biała z niebieskim i czerwonym, zamiata tyłem na głównym planie
Potwierdza się Vette C7 - jest dwa razy. Raz w oddali razem z 911 Carrerą S, raz widać tyłek na urywku z prawej
I uwaga - tajemniczy hatchback jak jest ujęcie off-road. Dwa auta w oddali, nicki Dom i Lizzie. Nad Dom jest chyba Civic Type-R poprzedniej generacji
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Dominik, młody jesteś i nie pamiętasz jaki HURR DURR był jak NFS stracił kamerę z kokpitu przy HP2 i nie odzyskał jej przy Undergroundach. Kamera z kokpitu była istotnym elementem gry wyścigowej, każda ścigałka to miała. To, że wśród późniejszych NFSów były tez super gry jak wspomniane MW i UG2, nie zmienia faktu, że brak widoku z kokpitu był ich wadą.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Podpisuję się pod Dominikiem ^
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.