Cytat
Dominik napisał(a):
Uważam ze warstw powinno byc z 1000 jesli odbicie lustrzane tez zuzywa "miejsce". Te dotychczasowe 300 na cale auto to zdecydowanie za malo. Osobiście mam parę projektow, ktore potrzebowalyby solidnego dopieszczenia ale limit na to nie pozwala. Juz nawet nie chodzi o robienie nie wiadomo jakich arcydziel zeby moc to wrzucic na stronę ale o mozliwosc przeniesienia troszkę bardziej skomplikowanego motywu 150< warstw na drugi bok.
Cytat
Radzio napisał(a):
No spoko, dałem tego screena w newsie 10 dni temu XD link
Cytat
Anoax napisał(a):
A ja od lat czekam na jedno... Aż pozwolą mi wybrać na jakim poziomie trudności będą przeciwnicy SI...
Cytat
SlavicBoy napisał(a):
Ta wersja deluxe to żenada, deluxe powinno mieć kilka unikatowych aut niedostępnych NIGDY w zwykłej wersji i jakąś rozszerzoną mapę czy ilość części tuningowych, a nie takie bzdety dla dzieci
Cytat
SlavicBoy napisał(a):
Na pewno gra będzie sama przelaczac postaci także będzie to z góry narzucone co i jak. Skrypty skrypty i jeszcze raz skrypty a powinno być jak w GTA z możliwością chodzenia czy biegania pistacja
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.