Re: Need for Speed Payback - ogólnie Ja jestem ciekaw jak duża jest mapa, nic o tym nie mówią, a dawniej było wiadomo ile km dróg będzie w grze już na etapie gamescoma. Fajnie, jakby były rozwiązania podobne do MW2012 ale w większej skali, wg mnie ta odsłona miała naprawdę fajną mapę dającą dużo funu
MadaFaster Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 27-08-2017 19:11 )
Re: Lista samochodów Oby dali do S2K pakiet Pandem i poszerzenia M&M Motorsport <3
Danio Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 27-08-2017 19:06 )
Re: Lista samochodów Lucek w swoim nagraniu mówił, że jeździł Hondą S2000
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Z prezentowanego HUDa wygląda, że zrezygnowali. Niestety wygląda na to, że zrezygnowali też z turbo, chyba że nagrania samochodów, które oglądałem nie miały turbo.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie A czy auto będzie jak w Rivals mieć pasek życia czy zrezygnują z tego? Wolałbym, żeby zrezygnowali, albo przynajmniej była to wyłączalna opcja
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Może dadzą nam bete (mam taką nadzieje). Z chęcią zagralbym przed 10.11, by trochę zaspokoić ciekawość ale tez przekazać odpowiednie informacje twórcom o wczesnej wersji gry. Wydaje mi sie ze feedback od graczy z poprzednim tytułem trochę pomógł. Tak czy inaczej hajs mam przygotowany tylko nie wiem czy zamowic pre-order czy kupić w dniu premiery w sklepie stacjonarnym, by uniknąć sytuacji z 2015 gdzie moje zamówienie przedpremierowe przyszloby do mnie kilka dni po premierze.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Poczekaj na gameplaye po premierze, ja nie kupuję od 4 lat NFSów w ciemno i dobrze na tym wychodzę - jeśli będzie niewypał to już na gwiazdkę będzie można kupić za 60% ceny
Re: Need for Speed Payback - ogólnie A to szkoda, bo wypróbowałbym sobie gierkę przed zakupem. 190 złotych nie rośnie na drzewach, więc wolałbym wiedzieć w co się wpakuję
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Na gameplayu jest najniższy poziom policji. Nie ma aut Pancernych, Corvette i śmigłowców. Na odpowiedzi na Twoje pytania trzeba jeszcze trochę poczekać. Myślę, że podczas wyścigu wystarczającym utrudnieniem będą Chargery.
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Czytam ale chodzi mi o wszystkie możliwości, czy podczas trwającego już wyścigu bez policji tez będą mogly się wlaczyc wysokie poziomy pościgu z suvami SWAT? Ogolnie to ta policja troche cienko wygląda na te chwile, latwo ja zlikwidować - jedyny plus, ze dotrzymuje kroku chociaż na zakrecie już ja zgubiono
Re: Need for Speed Payback - ogólnie A czytasz newsy? link - na samym dole
Oczywiście gliny będą kręcić się po mieście i w przypadku wykroczenia rozpocznie się pościg. Te skrzynie to takie dodatkowe wyzwania.
SlavicBoy Odpowiedział(a) w Lista samochodów
7 lata temu ( 27-08-2017 10:04 )
Re: Lista samochodów Ja czekam na więcej normalnych aut np. Alfe Romeo Giulię, ona musi być w tej grze
Re: Need for Speed Payback - ogólnie Są nowe gameplaye z policją, czy ktoś mi wyjaśni w jaki sposób rozpoczynają się pościgi w tej grze? Co trzeba zrobić, żeby policja nas ścigała?
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.